• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Mantılı Taze Tarhana Çorbası

vuslatcim,ellerine emegine saglik :kk77:
mantiyi cok seviyorum ama yapiyormusun diye sorsan 6 ayda 1 :KK48:

yarismada basarilar dilerim canim :KK68::KK68:

Ellerinize sağlık vuslat. Çok lezzetli görünüyor, olsada içsem şimdi. Mantı ve tarhana iki guzel lezzet buluşması.
Çok teşekkürler:36: Ya işte... İkram etme şansımız da olsaydı keşke : (

vuslatcim,ellerine emegine saglik :kk77:
mantiyi cok seviyorum ama yapiyormusun diye sorsan 6 ayda 1 :KK48:

yarismada basarilar dilerim canim :KK68::KK68:
Oyy Rabişim:36: Nerelerdesin sen? Özledim:60: Teşekkürler canım:36:
Yapması zahmetli ama yemesi de güzel oluyor:77:

Vuslat,yarışmaların daimi katılımcılarından :KK19::KK19:Çok güzel görünüyor canım .Ellerine sağlık ve bol şansların olsun :KK60:

Vuslat belki yarın belki yarındandan da yakın diyerek doğru söylemişsin.:KK53:Seni bu kadar erken beklemiyordum.Bu çorbanın köftelisini de yapıyorlar.Mantılısı da çok güzel olmuş.Tek başına nasıl uğraştın.Geçen gün biz de dört kişi yaptık.İki saat uğraştık on dakikada yedik.:confused:Zor iş.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK36:

Vuslat,yarışmaların daimi katılımcılarından :KK19::KK19:Çok güzel görünüyor canım .Ellerine sağlık ve bol şansların olsun :KK60:
Teşekkür ederim Lisacım:60:
:22:
Yenilgiye doymayan pehlivanım ben:48:

Vuslat belki yarın belki yarındandan da yakın diyerek doğru söylemişsin.:KK53:Seni bu kadar erken beklemiyordum.Bu çorbanın köftelisini de yapıyorlar.Mantılısı da çok güzel olmuş.Tek başına nasıl uğraştın.Geçen gün biz de dört kişi yaptık.İki saat uğraştık on dakikada yedik.:confused:Zor iş.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK36:
:27:
Teşekkür ederim canım:60: Sorma belim koptu gece gece:eek: Çok sık yapamam bu çorbayı, yapsam da hazır mantıdan yaparım herhalde:48: Ama değdi, mantı yemeyen eşim bile bir tabak yedi: )

Teşekkür ederim Lisacım:KK60:
:KK22:
Yenilgiye doymayan pehlivanım ben:KK48:

:KK53:
Teşekkür ederim canım:KK60: Sorma belim koptu gece gece:eek: Çok sık yapamam bu çorbayı, yapsam da hazır mantıdan yaparım herhalde:KK48: Ama değdi, mantı yemeyen eşim bile bir tabak yedi: )
En mantıklısı hazır almak.O ne zor iş ya.:KK53: Tamam tadı daha farklı oluyor ama akıl işi değil.:KK47:Bunaldım fenalık geldi bana yaparken.Yerim hazırını ohh mis.:KK48:

En mantıklısı hazır almak.O ne zor iş ya.:KK53: Tamam tadı daha farklı oluyor ama akıl işi değil.:KK47:Bunaldım fenalık geldi bana yaparken.Yerim hazırını ohh mis.:KK48:
Hazırın içinde de kıyma bulmak zor ama idare edeceğiz artık:-)

Vuslat'cım düşüp bayılacağım şimdi:KK57: muhteşem olmuş bu çorba:KK72::KK72::KK72:
Gecenin bu saatinde gelip baktığım şeye bak,acıktım fena halde:mad:
Ellerine sağlık canım benim:KK19::KK9:

Çok teşekkürler:KK36: Ya işte... İkram etme şansımız da olsaydı keşke : (

Oyy Rabişim:KK36: Nerelerdesin sen? Özledim:KK60: Teşekkürler canım:KK36:
Yapması zahmetli ama yemesi de güzel oluyor:kk77:

canim,calisiyordum bir yandanda ev ariyorduk,dizilerime bile zamanim olmuyordu ( düsündüme bak ) :KK48:

yeni evime tasiniyim kismet olursa bende yapacagim :kk77:

Vuslat'cım düşüp bayılacağım şimdi:KK57: muhteşem olmuş bu çorba:KK72::KK72::KK72:
Gecenin bu saatinde gelip baktığım şeye bak,acıktım fena halde:mad:
Ellerine sağlık canım benim:KK19::KK9:
Oyy kıyamam, hakkını helal et Megcim:60:
Çok teşekkür ederim canım:36::36:

canim,calisiyordum bir yandanda ev ariyorduk,dizilerime bile zamanim olmuyordu ( düsündüme bak ) :KK48:

yeni evime tasiniyim kismet olursa bende yapacagim :kk77:
Allah kolaylık versin canım:60: Bilirim ev taşımak çok zor: (
Yap canım, lezzetine garanti veriyorum:77:

Back
X