manuel nefes alma

Benim gibi ayna nöronu fazla çalışan bikaç kişi duydum ama manuel olayı benimkinin bi kaç üst leveli sanırım :)
Psikoloğa gidin bence, ilerlerse hayatını çok zorlaştırır bu olay.
Ayna nöronu ne ola ki :KK45: ya bu sebeple psikoloğa gitmek saçma geliyo. Gidip de ben otomatik nefrs alamıyorum desem kalbin de otomatik atmıyodur o zaman der gibi geliyo :KK48:

Ayna nöronu ne ola ki :KK45: ya bu sebeple psikoloğa gitmek saçma geliyo. Gidip de ben otomatik nefrs alamıyorum desem kalbin de otomatik atmıyodur o zaman der gibi geliyo :KK48:
Asıl bu sebepten gidin. Çok ciddi bişey bence bu ilerlemesine mani olun. Bi arkadaş anksiyete yazmıştı bende katılıyorum öyle bişey olabilir.

:KK47::sampiyon:
kendimle celisiyor gibi olmuşum okuyuca:deli:
olumlu düşünün kendinizi motive edin.ama sürekli bunu düşünerek stres yaparak iş bulamazsınız demek istedim:))
umarım en kısa sürede iyi bir iş bulursunuz ve durumu anlatırsınız.
:KK54: Çok teşekkür ederim.. evet kendimi kasmam sebep zaten en fazla :KK43: babamı kaybettikten sonra biraz takıntılı bi insana dönüştüm eskiden kolum kopsa amaan nolcak yenisi çıkar derdim şimdi böyle ufacık şeyler bile sorun gibi geliyo :olamaz: inşallah eski pozitif halime dönücem az kaldı :sampiyon:

olumlu düşünün kendinizi motive edin.ama sürekli bunu düşünerek stres yaparak iş bulamazsınız demek istedim:))
:KK54: Çok teşekkür ederim.. evet kendimi kasmam sebep zaten en fazla :KK43: babamı kaybettikten sonra biraz takıntılı bi insana dönüştüm eskiden kolum kopsa amaan nolcak yenisi çıkar derdim şimdi böyle ufacık şeyler bile sorun gibi geliyo :olamaz: inşallah eski pozitif halime dönücem az kaldı :sampiyon:

İnşallah dönersin tabi ki. Başın sağolsun canım.

Yok yahu noolucak, hatırlayınca güldüm ben, eskiden böyle bir antikalığım vardı diye. Herşeyi kontrol etme çabasından kaynaklanıyor sanırım temelde. Bende psikiyatriye başvuran her 10 insandan 9'u gibi anksiyete teşhisi var, muhtemelen size de benzer bir teşhis koyarlar gitseniz.
Bazı insanlar bunu tekrar hatırlatıp tekrar yapmaya başlıyo da o açıdan korktum biraz inşallah tetiklememişimdir diye :) büyük ihtimalle anksiyete ya da panik atak tarzı bi şey diyecek ama ilaca başlamak istemiyorum :(

Küçükken her insanın alacağı nefes sayısı bellidir diye bir laf duymuştum. Ölen biri icin alacağı nefes bitmiş ölmüş demişlerdi ben de çocuk aklıyla nefes hakkım bitmesin diye bu mevzuyu hatirladikca nefesimi tutardım :KK70: aklıma geldi konuyu okuyunca :KK70:
O zaman benim yaptığım iyi bi şeymiş :halay:diyomuşum :)

başınız sağolsun.zor bir süreç tabiki hasarsız atlatmaniz nerdeyse imkansız.
içinize atıp dilinize dökmediginiz şeylerin,
sözlerin bedeninizde nasıl yankı yaptığını bilemezsiniz.
güçlü bir kadın olduğunuz belli:KK68:
eminim daha güçlü daha pozitif dönersiniz.
şimdi ne yapıyoruz derin derin nefes alıyoruz
veerrrr
alll
verrrr
:confused:
ha ha ebru sallinin dilime yapışan nefes egzersizi.
al nefes veeerrrr:-)

başınız sağolsun.zor bir süreç tabiki hasarsız atlatmaniz nerdeyse imkansız.
içinize atıp dilinize dökmediginiz şeylerin,
sözlerin bedeninizde nasıl yankı yaptığını bilemezsiniz.
güçlü bir kadın olduğunuz belli:KK68:
eminim daha güçlü daha pozitif dönersiniz.
şimdi ne yapıyoruz derin derin nefes alıyoruz
veerrrr
alll
verrrr
:confused:
ha ha ebru sallinin dilime yapışan nefes egzersizi.
al nefes veeerrrr:-)
Çokk teşekkür ederim... zor bi süreçti ekimde 2 yıl olacak.. bu 2 yıl içinde yaşadıklarımsa 20 yıl :) doktora gitmedim,gitmek istemedim(bunu tabiki övünme maksadıyla söylemiyorum belki de gitmem gerekirdi,kimseye örnek olmak istemem). neler neler yaşadım yani yutma fobisinden tutun,tek başına kalamama korkusuna kadar :) o yüzden son düzlükte gibi hissediyorum kendimi bu son sorunları da halledersem eskisnden güçlü geri dönücem :) güzel sözleriniz için de tekrardan çok çok teşekkür ederim:KK19:

Bende bazen nefes almadığımı farkediorm ve gerçekten almiyorm çok enteresan farkettkten snr almaya basliorm

Herkese merhaba... daha önceden babamla ilgili bi post açmıştım hatırlayanlar vardır. Sizden çok güzel öneriler,destekler almıştım. Sorunlarımın çoğunu yendim :) şimdi kafama takılan küçük bi problem var. Bütün insanlar otomatik olarak nefes alıp verir bunu bilmeyen yok tabiki. Ama ben bazen bunu aklıma takıyorum özellikle gece uyurken. Otomatik nefes alıp vermem manuele dönüşüyo. Sanki kendi isteğimle alıp veriyorum komut vermezsem boğulcakmışım gibi. Toplum içinde değil de kendimle başbaşa olunca oluyo bu daha çok. Böyle bi şey yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim sizce :)
Bende yaşadım bir dönem. Ki ben kolay kolay böyle şeyler de yaşamam, ama o dönem çok sıkıntılı bir süreçten geçiyordum, işyerinden ayrılınca kendiliğinden düzeldi. Psikolojikmiş resmen

Herkese merhaba... daha önceden babamla ilgili bi post açmıştım hatırlayanlar vardır. Sizden çok güzel öneriler,destekler almıştım. Sorunlarımın çoğunu yendim :) şimdi kafama takılan küçük bi problem var. Bütün insanlar otomatik olarak nefes alıp verir bunu bilmeyen yok tabiki. Ama ben bazen bunu aklıma takıyorum özellikle gece uyurken. Otomatik nefes alıp vermem manuele dönüşüyo. Sanki kendi isteğimle alıp veriyorum komut vermezsem boğulcakmışım gibi. Toplum içinde değil de kendimle başbaşa olunca oluyo bu daha çok. Böyle bi şey yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim sizce :)
kendine baska ve ugrastirici mesgaleler bul.

Back
X