Masaj degil de daha cok bizim kütletme dedigimiz islemi uyguluyolar agriyan bolgelere..Masaj gibi bir sey galiba.
Geçmiş olsun bende manuel terapiye gitmek istiyorumBen az çok biliyorum bende başlıyacağım faydasını gören bi çok kişi var tanıdığım onlarda bi endişeyle gitmişler bel ağrısından yürüyemeyenler şuan gayet sağlıklı benimde kuyruk sokumunda biraz sorunlarım var gidip görüşeceğim bakalım
Ben bir kez gittim oğuzhan söylemeze pek faydasını göremedimManuel terapi yaptirip memnun kalan ya da kalmayan var mi arkadaşlar? Deneyimlerinizi lütfen paylaşın...
Sakın uzman dr olmayan birine manuel terapiye gitmeyin o videoda izlediklerinizin çoğu sahtekar ben gittim çok pişmanımAnnemin kalcadan başlayıp bacaklarina vuran cok şiddetli agrilari var. Mr ve röntgende hic birsey çıkmıyor. Bu tip vakalarda alternatif tıp care olabiliyormus. Bir kac video izledim. Icim gitti. Dedim belki bilen duyan vardir bi sorayım
Merhaba ben manuel terapiye gidiyorum sırt bölgem için çok memnunumManuel terapi yaptirip memnun kalan ya da kalmayan var mi arkadaşlar? Deneyimlerinizi lütfen paylaşın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?