Manuel terapi

Hangi hastalık için düşünüyordunuz?Bende manuel terapi değil de,masaj yatakları oluyor,yatağında yeşimtaşı olan onuda methediyorlar.Anadolu yakasında ücretsiz merkezleri var ona gitmiştim

Masaj gibi bir sey galiba.

Annemin kalcadan başlayıp bacaklarina vuran cok şiddetli agrilari var. Mr ve röntgende hic birsey çıkmıyor. Bu tip vakalarda alternatif tıp care olabiliyormus. Bir kac video izledim. Icim gitti. Dedim belki bilen duyan vardir bi sorayım

Ben az çok biliyorum bende başlıyacağım faydasını gören bi çok kişi var tanıdığım onlarda bi endişeyle gitmişler bel ağrısından yürüyemeyenler şuan gayet sağlıklı benimde kuyruk sokumunda biraz sorunlarım var gidip görüşeceğim bakalım

Geçmiş olsun bende manuel terapiye gitmek istiyorum
siz nereye gideceksiniz acaba

Manuel terapi yaptirip memnun kalan ya da kalmayan var mi arkadaşlar? Deneyimlerinizi lütfen paylaşın...
Ben bir kez gittim oğuzhan söylemeze pek faydasını göremedim
Ama bir seans yetmeyebiliyormuş
Ve çok tehlikeli olduğunu duydum manuel terapinin
Felç riski olduğunu
Fitomerin methini duydum oraya gitmeyi düşünüyorum bu hafta sonu memnun kalırsam yazarım
https://m.facebook.com/fitomeristanbul/

Fitomere gittim kasım aştıntaş manuel terapi yaptı.fakat çok pişman oldum gittiğime.sanırım sinirlerimi zedeledi yada fıtıklarımı patlattı.cmt gittim 4 gündür elim ayağım uyuşuyor.çok riskli hareketler yapıyor.sakın gitmeyin.kimseye tavsiye etmiyorum.felç olmadığıma şükrediyorum.
Acilen emar çektirip fiziktedavi dr una gidicem
Çok üzgünüm ve çok mutsuz

Sakın uzman dr olmayan birine manuel terapiye gitmeyin o videoda izlediklerinizin çoğu sahtekar ben gittim çok pişmanım
En güzeli uzman dr olan bir fizik tedavi doktoru ve fizik tedavi.
Allah korusun daha beter edip yolluyorlar
Asla o videolardaki gibi ilgilenmiyorlar
Orada reklam yaptıklarına bakmayın
Muayene yok,kıyafetin hatta ayakkabınla bilinçsizce
Rutin bir kaç kütletme hareketi yapıp yolluyorlar ve bu yaptıkları hareketler çok çok tehlikeli asla götürmeyin annenizi
Sinirleriniz lifleriniz zarar görüyor kesinlikle hatta felç riski var
Boynunuzu bile kırabilirler
İmkanınız varsa kaliteli uzman dr u okan fizik tedavi merkezlerine götürün.

Bel fıtığı ameliyatı olmam söylendi.bu sitede bulduğum Ankarada fizyoterapist selma zor manuel terapi ile çözdü.inanamadım.öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…