İster istemez vakit ayırıyorum.Elim ayağım çünkü şuanda araç 2006 modelBen hala zorlanıyorum 2 senedir sürdüğüm halde tek püf noktası da dikkatli şekilde daha fazla sürmek daha çok zaman ayırmak yoksa unutuluyor
2 gündür yarım saat çalışıyorum.Arabaya alıştım.Askeri lojmandayiz zaten pratik yapma yeri tam alan geniş.2 3 tür geziyorum mecbur.Yokuslarda bir ayak debriyajda bir ayak frende diyelim ilk debriyajdan kaldirip kavrama sesini duydugunuz an frenden kalkip hafif gaz verin.ben iki defa stop ettire ettire oyle çözdüm
Yarın da rampada calisicam biraz.Otomatikte hicbirsey yapmiyormusum meğer.Ben direk Manuel kullanmaya başladım. Hatta otomatik araç kullanmaya çekiniyorumhafif rampa olan sakin bir yere gidip yarım saat pratik yapın. Gaz debriyaj dengesi, yarım debriyaj ile yokuş desteği sağlamak gibi.
İyi akşamlar hanımlar,kısa bir süre manuel vites kullandiktan sonra uzun bir süre otomatik araç kullandım.Ama şimdi ev kredisi için aracımızı satıp manuel bir araç aldık.2 gün oldu, kızımı okula getirip götürüyorum günlük işlerimizi halletmek için kullanıyorum fakat,otomatik araç alışkanlığından dolayı arada ilk çalıştırdığımda stop ediyor bazen.Pratik çözüm önerisi olan var mı.Rampalarda bayırlarda ve şehirlerarası yolculukta püf noktaları nedir?
İster istemez vakit ayırıyorum.Elim ayağım çünkü şuanda araç 2006 modelyokuş kalkış desteği olsa biraz rahat ederdim ama bayırlarda tedirgin oluyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?