manuelayar Burun Estetiği Ameliyatı

manuelayar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
53
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
veli bey ve yavuz beye ameliyat oldum 3 şubatta. burnumda hem yamukluk hemde kıkırdakta sorun vardı. ayrıca kemerliydi yani tamamen sorunlu bir buruna sahiptim.
burun ucundaki kıkardığım uzun ve ortadan ikiye ayrık gibi duruyordu. bunun için burun ucuna tekrar kıkırdak eklenerek orada ki ayrık görüntü düzeltildi. yamukluğu tamamen geçti. ve bana mı öyle geliyor bilmiyorm ama çok hızlı iyileştiğimi düşünüyorum.

morlular ve şişler tamponlar alındıktan sonra neredeyse 2 günde geçti. alçım 7. gün alındı ve alçı çıkar çıkmaz gördüğüm buruna sanki yıllardır benimmişte bir süredir kayıp ettiğim burnummuş gibi özlem hasret ve sevinçle bakakaldım=))

veli bey 'e sadece elinize sağlık diyebildim ama elini öpsem yeriydi o kadar mutluydum=))

bandajlarımı 2 gün sonra çıkardım masajımı yaptım-yapıyorum sabahları şiş kalkıyorum ama akşamları baya değişiyor ve hergün değişmeye devam ediyor. şimdilik tek sıkıntım burun deliklerimde ki orantısızlık ama şişlerden kaynaklı olduğunu söyledi veli bey bakalım hep birlikte göreceğiz:) fotoğraflarımı görmek isteyen arkadaşlar ekleme yollasınlar şimdi yatıyorum lakin sabah 10 gibi herkesin talebini kabul etmiş olurum:)

ameliyat olmuşlar olacaklar dilerim herşey gönlünüzce olur. :nazar:

merhaba arkadaşlar,
veli bey ve yavuz beye ameliyat oldum 3 şubatta. burnumda hem yamukluk hemde kıkırdakta sorun vardı. ayrıca kemerliydi yani tamamen sorunlu bir buruna sahiptim.
burun ucundaki kıkardığım uzun ve ortadan ikiye ayrık gibi duruyordu. bunun için burun ucuna tekrar kıkırdak eklenerek orada ki ayrık görüntü düzeltildi. yamukluğu tamamen geçti. ve bana mı öyle geliyor bilmiyorm ama çok hızlı iyileştiğimi düşünüyorum.

morlular ve şişler tamponlar alındıktan sonra neredeyse 2 günde geçti. alçım 7. gün alındı ve alçı çıkar çıkmaz gördüğüm buruna sanki yıllardır benimmişte bir süredir kayıp ettiğim burnummuş gibi özlem hasret ve sevinçle bakakaldım=))

veli bey 'e sadece elinize sağlık diyebildim ama elini öpsem yeriydi o kadar mutluydum=))

bandajlarımı 2 gün sonra çıkardım masajımı yaptım-yapıyorum sabahları şiş kalkıyorum ama akşamları baya değişiyor ve hergün değişmeye devam ediyor. şimdilik tek sıkıntım burun deliklerimde ki orantısızlık ama şişlerden kaynaklı olduğunu söyledi veli bey bakalım hep birlikte göreceğiz:) fotoğraflarımı görmek isteyen arkadaşlar ekleme yollasınlar şimdi yatıyorum lakin sabah 10 gibi herkesin talebini kabul etmiş olurum:)

ameliyat olmuşlar olacaklar dilerim herşey gönlünüzce olur. :nazar:

güzel olmuş güle güle kullan..yüzünle uyumlu ve doğal

maşallah çok beğeniyorum:10: çok güzel duruyo ve zamanla daha da süper olcakk
bir an öncee o günlere gelmek istiyorumm ve gdip veli beyle yavuz beye teşekkür etmek :D

veli beyden herkes memnun bence yaptigi burunlarda cok hos galiba bende karar verdim
burdan herkese gecmis olsun diliyorum veli beye olanlar beni arkadas olarak kabul ederse cok sevinirim
:74:

arkadaşlar defalarca söyledik ve defalarca söyledim... tekrarlıyorum çok para alınması doktorun iyi veya kötü olduğunu göstermez.şayet kadınlar kulubünde 20den fazla hastası var ve bir çoğunun veli bey forumunda isimleri tarihleri ve profilleri mevcut... yani benim anlıyamadığım boğaz içi tıp merkezi fiyatlarını artırsınmı ? bunumu istiyorsunuz..! veli beyin asistanı ve kendiside bu durumdan gerçekten rahatsız oluyorlar ben cumartesi günü yanındayım mesela.. durumu söyledim ama sonra fiyat pahalı durumumuz yok diyen hastalar çıkıyor ve hatta 2000 tlye indirim istiyor kkdan gidenler... sonrada neden ucuz deniliyor.. gerçekten pes ..!!! doktoruma güveniyorum sonuna kadar isteyen gider görüşür ameliyatını olur artık şu ücret konusunda sızlanmayı bırakın sonra artıncada şikayet edenlerede yorum yazmaktan sıkıldımmm.!!!!!!

hastaların çoğununda resimleri var benimde var isteyen görebilir.

50 msj sayısı yüzünden göremeyebilirsiniz.ancak, arkadaş olarak eklediğiniz takdirde 50 msjı aşmış iseniz görebilirsiniz.

ben aslinda subat sonuna dusunuyordum ama esimin izin zamani uymadi artik mayisa ertelendi
insallah o zaman sorun cikmaz insan biran once bitmesini istiyor bekleme sureci cok zor

Back
X