manyak hatun..bu güzelliğe kalp dayanmaz ona göre...

Nerden bulursunuz bunları sudenazcım..:roflol::roflol::roflolemin de benzer bir resimde korkmuştum.Uslanmadım demek hala bu linklerde gezindiğime göre.Yine korktum..

yorumlar için teşekkürler kızlar ..ben tedbirimi aldım valla pc nin sesini kapattım ellerimide yüzüme kodum azıcık araladım da baktım ...veeeeeee. korkmadım .he..he..he..sırnaşık şey
sudeeeeee az değisin anam sende ...al sana lülülülülülü

ooofffff o neydi kız ööle,ne zaman çektirdin o resmi sen ööle,vallahi korktum,allahtan bebeğimi bunu görmeden önce kaybetmişim yoksa senin yüzünden oldu diye sana sarabilirdim.

öfff be ödüm patladı ben de saçlara bakıodum rengi de güzelmiş diye :roflol:

yahu Nevar Bunda Diyordum Bildiğimiz Jessica Alba
Anneeeeeciğimmmmmmmm Müzük Dinliyordum Ses Olmasa Bukadar Korkmazdim Ama:))):)

şimdilerdede bu moda var ama ben birtek bundan korktum çok fenaydı yaw:1shok:

Ban birkaç defa bu tip şeylerde çok korkunç şeyler gördüm (kanlı suratlar, zombiler vs.) ve iki üç gün etkisinden çıkamadım bence böyle şeyler yasaklanmalı. Yorumları okuduğum için bakmadım zaten buna. Bunlar yüzünden maillerle gelen pps'lere ve videolara bile korka korka bakıyorum. Psikolojim bariz etkilendi. Bir çocuğun yanımda olduğunu veya yanlışlıkla girdiğini düşünmek bile istemiyorum çok fena.

annadım geç açılmasından bir hinliğin olduğunu..tam kırmızı bir şey çıkıyordu elim kapatma noktasındaydı pat diye kapattım ohh iyi oldu...görmedim meğersem sesliymiş de...

Sudenazcim Ben Bu Topiği Yeni Gördüm Ama Gerçekten çok Iyiymiş ödüm Patladi Yaaa

:1shok::1shok:ya cok korktum ya hatuna dalmıştım şok oldum.........................:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…