Manyak sevgilim yeni face açıp ciplak kızları eklenim

sevdaaa34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
31
0
Kızlar yardım bu öküz sevgilim bi yeni face hesabı açıp yabancı ciplak kızları eklemiş.çok kuzdim sinirlendim inkar ediyor.ama onun.sizce ayrilayim mi.

Ben de benzer bir durum yaşamıştım ama benim eski sapık sevgilim yüz civarı çıplak resim paylaşmıştı gizli bir hesaptan, bir süre affetmeye çalıştım ama olmadı, hiçbir zaman unutamıyorsun ve gün geçtikçe ondan daha çok iğreniyorsun. Bu sebeple ayrıldım, sana da bunu öneririm.

Ben de benzer bir durum yaşamıştım ama benim eski sapık sevgilim yüz civarı çıplak resim paylaşmıştı gizli bir hesaptan, bir süre affetmeye çalıştım ama olmadı, hiçbir zaman unutamıyorsun ve gün geçtikçe ondan daha çok iğreniyorsun. Bu sebeple ayrıldım, sana da bunu öneririm.
Halen seviyorum diyor.belki vardır çünkü yıllarda gorusuyoruz

Adam seksomanyak demekki... Ne diye hala hayatında tutuyorsun? Yarın öbür gün de fiziksel aldatma başlayacak çünkü gözü aç adamın...

Sevgilin manyak mı, sadakatsiz mi önce bu noktada düşün derim. Sonrada bu tıynette bir adamı sevgili diye koluna takıp gezmenin aklı başında bir birey davranışı olup olmadığı hususunda düşün derim. Sen baya bir düşün bence.. Özellikle ben ne yapıyorum diye..

Hep öyle derler. Seni o kadar da sevmediğim için dayanamadım aldatmaya meylettim diye özür dileyen erkek olur mu hiç? Son nefesine kadar bir yerini yırtarak yalan söyler atıp tutar elbette.
Bende diyorum ama inkarci işte.seviyorum başkada bisey dediği yok

kendi resimlerinimi paylasmis??

Sevgilin manyak mı, sadakatsiz mi önce bu noktada düşün derim. Sonrada bu tıynette bir adamı sevgili diye koluna takıp gezmenin aklı başında bir birey davranışı olup olmadığı hususunda düşün derim. Sen baya bir düşün bence.. Özellikle ben ne yapıyorum diye..
Hayir seni çok seviyorum viyorum diyor.bende seçim çok sevsen böyle bisey yapmazdin.inkar ediyor değilim diyor ama onun eminim.sonrada aramadkm zaten.ayrılmak gibi dusuncem var.

X