• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manyetik blok oyuncak

Gamzeliia

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
142
41
13
29
Merhaba, bu piyasada sürekli reklamı yapılan pahalı manyetik oyuncaklardan alıp memnun kalan var mı? Oğlum 27 aylık bir de 8 aylık kızım var bir süre sonra beraber oynayabilirler mi ya da erkek çocuğunun ilgisini çeker mi? Malum havalar soğudu sokakta olmayınca evde çocuk eğlendirmek zor oluyor, arabaydı resimdi kitaptı suydu derken en son ekrana kayıyor çocuk, ne gibi etkinlikler yapabilirim daha fazla bilemiyorum eğer oyuncak o paralara değerse alacağım yani..

ben temudan almıştım pek beğenmedim ya o videolardaki gibi çıkmadı benimki:(

Şimdi oturup da başına anne ben ev yaptım bak diyemez ama 3 4 yas olunca mutlaka oynar bence.

Şimdi oturup da başına anne ben ev yaptım bak diyemez ama 3 4 yas olunca mutlaka oynar bence.
Legoları var evde onlarla vakit geçirmeyi seviyor aslında kule yapmaya falan çalışıyor üst üste geçirip yıkıyor ama işte 10-15 dk anca oyalanıyoruz beraber😅 manyetik bloklarda da aynısı mı olur yoksa ilgisini çeker mi mıknatıslı olduğu için bilemedim çünkü her şeye de çok meraklı olduğu yaşta ama içindeki mıknatısları farkedip çıkarmak için ortalığı yıkarsa diye de tedirgin oldum🥲

Legoları var evde onlarla vakit geçirmeyi seviyor aslında kule yapmaya falan çalışıyor üst üste geçirip yıkıyor ama işte 10-15 dk anca oyalanıyoruz beraber😅 manyetik bloklarda da aynısı mı olur yoksa ilgisini çeker mi mıknatıslı olduğu için bilemedim çünkü her şeye de çok meraklı olduğu yaşta ama içindeki mıknatısları farkedip çıkarmak için ortalığı yıkarsa diye de tedirgin oldum🥲
Daha fazla oynayamaz zaten bi oyuncakla her yaşın bi odaklanma süresi var. 15 fazla bile. 🤣 bence alın bulunsun. Sürekli ortalıkta bırakmaz arada çıkarırsınız daha ilgi çekici olur.

Daha fazla oynayamaz zaten bi oyuncakla her yaşın bi odaklanma süresi var. 15 fazla bile. 🤣 bence alın bulunsun. Sürekli ortalıkta bırakmaz arada çıkarırsınız daha ilgi çekici olur.
Öyle demeyin ya instagramda 2 yaşındaki çocuğum bununla 2 saat oynuyor içerikleri görmekten yoruldum bizim çocuk mu bozuk bi anlamadım benimki neden oynamıyorr😅🤣

Merhaba, bu piyasada sürekli reklamı yapılan pahalı manyetik oyuncaklardan alıp memnun kalan var mı? Oğlum 27 aylık bir de 8 aylık kızım var bir süre sonra beraber oynayabilirler mi ya da erkek çocuğunun ilgisini çeker mi? Malum havalar soğudu sokakta olmayınca evde çocuk eğlendirmek zor oluyor, arabaydı resimdi kitaptı suydu derken en son ekrana kayıyor çocuk, ne gibi etkinlikler yapabilirim daha fazla bilemiyorum eğer oyuncak o paralara değerse alacağım yani..
Bende 42 parcalısı var şuan kızım doğduğunda hediye gelmişti. Şuan 3,5 yaşında bu zamana kdar hep biz yapardık o oynardı içine bişeyler koyar oyun yapardı ama son bir kaç aydır kendisi bloklarla öyle şeyler yapıyor ki şok oluyorum baya 2saat faln oynuyor 😀
Çok sevdiği için bende yılbaşı hediyesi şu borulu ışıklı toplu olandan alacağım eminim harika şeyler yapacak.
Artık 42 parçası az geliyor yapmak istediklerini yapamıyor.
Bence alınmalı diye düşünüyorum. Şu iyi marka var ya pahalı olan ondan ama. Çünkü diğer ucuz olandan arkadaşlarım aldı mıknatısları bile birbirni tutmuyor devriliyor sürekli.

Ben de temudan aldim hatta begendi diye bir tur daha aldim ama benim cocugumun yası buyuk. bina, roket, gemi, araba, kopru vs vs yapiyor.

İnstagram annesi değilim ama benim kızımda 2aydır falan baya 2saat oynuyor bu bloklarla 🙈
3 yaşla birlikte oynama süresi arttı ama o kadar uzun değil. 3,5 yazmışsın tam kaç aylık. Benimki 38 aylık daha kaç ayım var 😀
Bende bu bloklardan yok bende çok kararsız kalıyorum alsammı

Bende 42 parcalısı var şuan kızım doğduğunda hediye gelmişti. Şuan 3,5 yaşında bu zamana kdar hep biz yapardık o oynardı içine bişeyler koyar oyun yapardı ama son bir kaç aydır kendisi bloklarla öyle şeyler yapıyor ki şok oluyorum baya 2saat faln oynuyor 😀
Çok sevdiği için bende yılbaşı hediyesi şu borulu ışıklı toplu olandan alacağım eminim harika şeyler yapacak.
Artık 42 parçası az geliyor yapmak istediklerini yapamıyor.
Bence alınmalı diye düşünüyorum. Şu iyi marka var ya pahalı olan ondan ama. Çünkü diğer ucuz olandan arkadaşlarım aldı mıknatısları bile birbirni tutmuyor devriliyor sürekli.
Ya geçen gün 72 parçası 1600e düştü kaçırdım valla o an saatlik indirimmiş sonra hemen bitti. Ben de beğendim aslında eğlenceli duruyor ama merak da ettim hep instada görünce güvenemedim de biliyosunuz sosyal medyada bazen çok boş şeyler ünlü olup boşa alınıyor ya🙈

3 yaşla birlikte oynama süresi arttı ama o kadar uzun değil. 3,5 yazmışsın tam kaç aylık. Benimki 38 aylık daha kaç ayım var 😀
Bende bu bloklardan yok bende çok kararsız kalıyorum alsammı
Tam 44 aylık 😀 2aydır çok güzel oynuyor valla. Pndan önce umudum yoktu ama yenilerini alma kararı aldım😀

Benimki 20 aylık bime gelmişti 36lı alabildim . Yani alalı 3 hafta falan oldu her gün oynuyor ve 1 günde kesin toplam 30 dk falan oynuyordur şu an çok şekil yapmıyor ama üst üste diziyor kalorifer peteğine yapıştırıyor vs

2 saat ne ya, o kadar da değil.
Bu yaşta tek başına 15 dakika oynasa bile iyi, birlikteyken süre artar.
Bizimkilerin en sevdiği oyuncak(yaş daha büyük, haftada 2-3 oynarlar), başka çocuk geldiğinde de en cazip oyuncak oluyor.
Her şeyden sıkılırlar ama ondan sıkılmıyorlar.

Back
X