Legoları var evde onlarla vakit geçirmeyi seviyor aslında kule yapmaya falan çalışıyor üst üste geçirip yıkıyor ama işte 10-15 dk anca oyalanıyoruz beraberŞimdi oturup da başına anne ben ev yaptım bak diyemez ama 3 4 yas olunca mutlaka oynar bence.
Daha fazla oynayamaz zaten bi oyuncakla her yaşın bi odaklanma süresi var. 15 fazla bile.Legoları var evde onlarla vakit geçirmeyi seviyor aslında kule yapmaya falan çalışıyor üst üste geçirip yıkıyor ama işte 10-15 dk anca oyalanıyoruz berabermanyetik bloklarda da aynısı mı olur yoksa ilgisini çeker mi mıknatıslı olduğu için bilemedim çünkü her şeye de çok meraklı olduğu yaşta ama içindeki mıknatısları farkedip çıkarmak için ortalığı yıkarsa diye de tedirgin oldum
Öyle demeyin ya instagramda 2 yaşındaki çocuğum bununla 2 saat oynuyor içerikleri görmekten yoruldum bizim çocuk mu bozuk bi anlamadım benimki neden oynamıyorrDaha fazla oynayamaz zaten bi oyuncakla her yaşın bi odaklanma süresi var. 15 fazla bile.bence alın bulunsun. Sürekli ortalıkta bırakmaz arada çıkarırsınız daha ilgi çekici olur.
İnstagram annelerinin çocuklari 2 saat oynuyor. Bizimkiler 10 dk ancaÖyle demeyin ya instagramda 2 yaşındaki çocuğum bununla 2 saat oynuyor içerikleri görmekten yoruldum bizim çocuk mu bozuk bi anlamadım benimki neden oynamıyorr
YalaaaağğgnnnnÖyle demeyin ya instagramda 2 yaşındaki çocuğum bununla 2 saat oynuyor içerikleri görmekten yoruldum bizim çocuk mu bozuk bi anlamadım benimki neden oynamıyorr
Bende 42 parcalısı var şuan kızım doğduğunda hediye gelmişti. Şuan 3,5 yaşında bu zamana kdar hep biz yapardık o oynardı içine bişeyler koyar oyun yapardı ama son bir kaç aydır kendisi bloklarla öyle şeyler yapıyor ki şok oluyorum baya 2saat faln oynuyorMerhaba, bu piyasada sürekli reklamı yapılan pahalı manyetik oyuncaklardan alıp memnun kalan var mı? Oğlum 27 aylık bir de 8 aylık kızım var bir süre sonra beraber oynayabilirler mi ya da erkek çocuğunun ilgisini çeker mi? Malum havalar soğudu sokakta olmayınca evde çocuk eğlendirmek zor oluyor, arabaydı resimdi kitaptı suydu derken en son ekrana kayıyor çocuk, ne gibi etkinlikler yapabilirim daha fazla bilemiyorum eğer oyuncak o paralara değerse alacağım yani..
İnstagram annesi değilim ama benim kızımda 2aydır falan baya 2saat oynuyor bu bloklarlaİnstagram annelerinin çocuklari 2 saat oynuyor. Bizimkiler 10 dk anca
3 yaşla birlikte oynama süresi arttı ama o kadar uzun değil. 3,5 yazmışsın tam kaç aylık. Benimki 38 aylık daha kaç ayım varİnstagram annesi değilim ama benim kızımda 2aydır falan baya 2saat oynuyor bu bloklarla
Ya geçen gün 72 parçası 1600e düştü kaçırdım valla o an saatlik indirimmiş sonra hemen bitti. Ben de beğendim aslında eğlenceli duruyor ama merak da ettim hep instada görünce güvenemedim de biliyosunuz sosyal medyada bazen çok boş şeyler ünlü olup boşa alınıyor yaBende 42 parcalısı var şuan kızım doğduğunda hediye gelmişti. Şuan 3,5 yaşında bu zamana kdar hep biz yapardık o oynardı içine bişeyler koyar oyun yapardı ama son bir kaç aydır kendisi bloklarla öyle şeyler yapıyor ki şok oluyorum baya 2saat faln oynuyor
Çok sevdiği için bende yılbaşı hediyesi şu borulu ışıklı toplu olandan alacağım eminim harika şeyler yapacak.
Artık 42 parçası az geliyor yapmak istediklerini yapamıyor.
Bence alınmalı diye düşünüyorum. Şu iyi marka var ya pahalı olan ondan ama. Çünkü diğer ucuz olandan arkadaşlarım aldı mıknatısları bile birbirni tutmuyor devriliyor sürekli.
Tam 44 aylık3 yaşla birlikte oynama süresi arttı ama o kadar uzun değil. 3,5 yazmışsın tam kaç aylık. Benimki 38 aylık daha kaç ayım var
Bende bu bloklardan yok bende çok kararsız kalıyorum alsammı
O zaman alıyorum bende yahu az da oynasa işime yarar olsun büyüdükçe daha çok oynamayı öğrenirYeğenim 2 yaşında abartısız 1 saat oynuyor ki anne delisi bir çocuktur iki dk da bir annesine koşar ona rağmen bırakamıyor o kadar sevdi. Tavsiye ederim bende kendi çocuğuma aldım biz bile eşimle oturup oynuyoruz baya bayaYürekten tavsiye ediyorum inan ki bir de öyle mıknatıslı falan cikar sanmayın cok sağlam cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?