• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

manzaram

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
0
Diğer
ben 1+1 bir evde kalıyorum.. apartmanın tamamında öğrenci veya çalışan bekarlar kalıyor . apartmanda bir sorunum yok zaten muhabbettimde yok kimse ile. problem bizim yan apartmanda oturan adam. 2 yıldır aynı evde kalıyorum ama adamı daha bu yaz fark ettim. haziran ayı gibi gece üç gibi balkona sigara içmeye çıkmıştım. birinciyi içtim ikinciyi yaktım iki nefas aldım kafamı bir kaldırdım karşı apartmanda ki adam perdeleri açmış lambayıda açmış yarı çıplak bir vaziyette bana bakıyor. sigarayı attığım gibi içeri kaçtım... olay burda başladı her balkona çıktığımda her camdan baktığımda karşı daireye dikkat etmeye başladım...bu arada yan dairemde de iki kız kalıyor adam onlara yapıyor aslında sapıklığını ama tabi bende cama pencereye çıkamıyorum. adam önce cama çıplak çıkıyor bildiğiniz çıplak perdeleri açıyor lambayıda yakıyor eee içerisi tabi kabak gibi görünüyor çıplak vaziyette evde dolanıyor camdan bakıyor.. her daim çıplak bu adam.. ve daha bunlar deve de kulak kalacak durumlar gerçekten adam sapık daha yaptığı bir çok şey var anlatamayacağım vaziyette şeyler.... bu adamdan tırsıyorum adam da hiç Allah korkusu da yok. özel günlerden birinde kandilmiydi walla tam hatırlamıyorum o gece de bile adam sapıklık yapıyordu ezan okunuyor adam evde sapıkça şeyler yapıyor...perdelerin hepsi her zaman açık hiç kapandığını görmedim ve içeride çıplak dolaşan bir adam üstelik o vaziyette evimi gözetleyen ibir adam var maalesef karşımda... bu adamı şikayet edebilirmiyim.. her şey evinin içinde oluyor yani evinin içinde olan şeylerden dolayı şikayet etme hakkım var mı? yoksa hiç başıma bela almayıp cama balkona çıkmayım mı?

Son düzenleme:
şikayet etsende bişey yapılacağını sanmıyorum polis çok çok uyarır
inş. kendiliğinden düzelir pis sapık

inanır mısınız inanmaz mısınız bilmem ama ciddi söylüyorum ki karşı dairemde tam bir sapık kalıyor... o kadar mide bulandırıcı şeyler yapıyor ki gördüğüm halde inanmakta güçlük çekiyorum. bir müddet daha bu evde oturacağım. bu adamı şikayet m etmeliyim görmezden mi gelmeliyim.

şikayet etsende bişey yapılacağını sanmıyorum polis çok çok uyarır
inş. kendiliğinden düzelir pis sapık

yani polise şikayet et diyen arkadaşlarım oldu da adam evin içinde yapıyor ya her şeyi şikayet edilebilir mi ki.. poliste dediğiniz gibi en fazla uyarır. pekde uyarıya kulak asacak bir insan değil .

aslında adamın yaptığı düpedüz teşhircilik ama bunu kendi evi içerisinde yaptığı için suç kapsamında mıdır bilmiyorum..

ama yine de şikayet etmekte fayda var..uyarılır belki.

pislik :120:

Adamı şikayet edebilirsiniz etmesine de durum muamma.

Adamın kendi mülkünde çıplak gezme hakkı olduğundan, ceza veya yaptırım almayabilir.

Fakat olayın perdesini ışığını açıp kendi çıplaklığını teşhir etmesi şeklinde komşularını rahatsız etmesi boyutu da var, ceza veya yaptırım alabilir.

Ben olsam adamın kendi evinde çıplak gezmesinden rahatsız olmayacağım için, şikayette bulunmaz, göz zevkimi bozacak kadar çirkin bir vücudu varsa da bakmazdım :)

polis gelip kadını taciz eden adama bile bir şey yapamıyor evinde yapana ne yapsın ki..hiç dalaşma kapa perdelerini başka cepheye bakan odan yok mu hiç?her penceren bu adamı görüyorsa işin zor..ama bence uğraşma..o evden cıkman en doğrusu ..
belki aklıma gelen o adamın apartman yöneticisiyle konuşmak eşin konuşsun evliysen ama kesinlikle adam bilmesinşikayetin nerden oldugunu..

inanır mısınız inanmaz mısınız bilmem ama ciddi söylüyorum ki karşı dairemde tam bir sapık kalıyor... o kadar mide bulandırıcı şeyler yapıyor ki gördüğüm halde inanmakta güçlük çekiyorum. bir müddet daha bu evde oturacağım. bu adamı şikayet m etmeliyim görmezden mi gelmeliyim.

sen görmezden gel başkası görmezden gelsin düzelmez arkadaşım. bence şikayet et bi sonuç çıkarmı çıkmazmı emin değilim ama sen insanlık görevini yap. etrafınızda onu gören bi çocuk da olabilir. terbiyesiz adam..
bu arada yandaki kızlara yapıyor diyorsun yandaki kızlar kim? yani böyle meraklılarmıdır_?

Adamı şikayet edebilirsiniz etmesine de durum muamma.

Adamın kendi mülkünde çıplak gezme hakkı olduğundan, ceza veya yaptırım almayabilir.

Fakat olayın perdesini ışığını açıp kendi çıplaklığını teşhir etmesi şeklinde komşularını rahatsız etmesi boyutu da var, ceza veya yaptırım alabilir.

Ben olsam adamın kendi evinde çıplak gezmesinden rahatsız olmayacağım için, şikayette bulunmaz, göz zevkimi bozacak kadar çirkin bir vücudu varsa da bakmazdım :)

iğrenç bir vucüdü var onu söyleyim. sadece sorun çıplak gezmesi değil burada anlatmak istemedim özel hayatı tüm çıplaklığı ile gözler önünde yaşanıyor. belki ne demek istediğim anlaşmışınızdır.. yanda 2 kız kalıyor açık seçik kızlar daha çok onları görünce yapıyor garip garip şeyler... yanlız beni görüncede yapmaya başladı cam önünde tuhaf tuhaf şeyler... evin içinde oluyor işte her şey suç sayılır mı bende emin olamıyorum.

Arkadaşların da söylediği gibi polis sadece en fazla uyarabilir. Kendi evinde yapıyor yapacağını pis sapık. Böyle insanlardan iğreniyorum,zaten iğrençsin bir de insanların rahatını bozma sergileme.. Ne kadar rahatsız edici bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum..

sen görmezden gel başkası görmezden gelsin düzelmez arkadaşım. bence şikayet et bi sonuç çıkarmı çıkmazmı emin değilim ama sen insanlık görevini yap. etrafınızda onu gören bi çocuk da olabilir. terbiyesiz adam..
bu arada yandaki kızlara yapıyor diyorsun yandaki kızlar kim? yani böyle meraklılarmıdır_?

yandaki kızlar öğrenci açık seçik kızlar, kızları suçlamak için söylemiyorum ama onlar balkona felan yarı çıplak çıkıyorlar adam da camdan onlara şov yapıyor davet ediyor bir nevi bunları galiba.. onlara sapıklık yapıyor... olan bana da oldu yazdan beri benim evide gözetliyor adam... balkona çıkayım hemen adam da camın önüne yapışıyor.

aynısı başıma geldi bizim apartmanın karşısında bi adam göbekli falan ıyy çıplak geziyodu 3 kız kalıyoduk o evde..
biz de şikayet edemedik korktuk o taraffın perdesini açmadık uzun bi süre sonra taşınmış zaten kurtulduk sapık herif..:41:

yani polise şikayet et diyen arkadaşlarım oldu da adam evin içinde yapıyor ya her şeyi şikayet edilebilir mi ki.. poliste dediğiniz gibi en fazla uyarır. pekde uyarıya kulak asacak bir insan değil .

valla tanıdığınız bir polis varsa belki gözünü kokutur yaptığın suç içeri atarız filan diye
yoksa bişey yapılamaz..evinin içinde sonuçta..

polis gelip kadını taciz eden adama bile bir şey yapamıyor evinde yapana ne yapsın ki..hiç dalaşma kapa perdelerini başka cepheye bakan odan yok mu hiç?her penceren bu adamı görüyorsa işin zor..ama bence uğraşma..o evden cıkman en doğrusu ..
belki aklıma gelen o adamın apartman yöneticisiyle konuşmak eşin konuşsun evliysen ama kesinlikle adam bilmesinşikayetin nerden oldugunu..

yok evli değilim erkek arkdaşım vardı ona hiç anlatmadım elin adamına mı bakıyorsun derdi anlatmadım ona. 1+1 ev olunca evet odalar o tarafa bakıyor . adamın sadece oturma odası benim cepheye bakıyor...

ne insanlar var bu dünyada ya , bence şikayet edin , bu adam yüzünden camdan bakamıyorum balkona çıkmaıyorum diyin bunun muhakkak bir cezası vardır olmalı da :20::20::20:
yoksa da ev adresinizi verin bize tüm kk olarak toplanıp gelip adamı bir güzel benzetelim bakalım bir daha yapabiliyormu :41::41::41:

ne insanlar var bu dünyada ya , bence şikayet edin , bu adam yüzünden camdan bakamıyorum balkona çıkmaıyorum diyin bunun muhakkak bir cezası vardır olmalı da :20::20::20:
yoksa da ev adresinizi verin bize tüm kk olarak toplanıp gelip adamı bir güzel benzetelim bakalım bir daha yapabiliyormu :41::41::41:

walla gelin:) ağzınız açık kalır yemin ediyorum size...kime bahsettiysem ertesi gün bana misafirliğe geldiler hepsi görüp yuhhh deyip gittiler... sadece çıplak gezmiyor öyle şeyler var ki cidden nasıl insanlar var dersiniz. böyle biri başka var mırdır bilemiyorum ama cidden normal değil.. her gün yeni bişeye şahit oluyorum.... adam tüm vücudunu sergiledi elinden gelse iç organlarınıda gösterecek

Son düzenleme:
Yahu adamın şahsi mülkü tamam da ; toplum ahlakı denen , adabı muaşeret denilen bir şey var .

Yok mu yoksa ?

Kalmadı mı ?

İki üç komşu imza toplayarak şikayette bulanabilirsiniz karşı apartman yönetimine . Onlarda gereken uyarıyı yaparlar ya da yaptırtırlar .

Merak etmeyin bu tarz adamların kapılarına ikaz için gidildiğinde bile ertesi gün tedbili kıyafet dolaşmaya başlarlar korkularından .

walla gelin:) ağzınız açık kalır yemin ediyorum size...kime bahsettiysem ertesi gün bana misafirliğe geldiler hepsi görüp yuhhh deyip gittiler... sadece çıplak gezmiyor öyle şeyler var ki cidden nasıl insanlar var dersiniz. böyle biri başka var mırdır bilemiyorum ama cidden normal değil.. her gün yeni bişeye şahit oluyorum.... adam tüm vücudunu sergiledi elinden gelse iç organlarınıda gösterecek

:9::9::9: aman kalsın içi de dışı gibidir onun pis herifff

valla tanıdığınız bir polis varsa belki gözünü kokutur yaptığın suç içeri atarız filan diye
yoksa bişey yapılamaz..evinin içinde sonuçta..[/QUOTE

benim apt bir sürü polis oturuyor 2. kattta felan o cephede ama onlar görmüyor mu şaşırıyorum kimsenin bişey dediği yok. ast subay kalıyor bir kaç tane polis kalıyor kimse bişey demiyor ya tek ben görüyorum yada görüp bişey demiyorlar.. ama görmemeleri imkansız taaa iki apartman ötede bile perdeler açık olsa görünür yani

Back
X