ben 1+1 bir evde kalıyorum.. apartmanın tamamında öğrenci veya çalışan bekarlar kalıyor . apartmanda bir sorunum yok zaten muhabbettimde yok kimse ile. problem bizim yan apartmanda oturan adam. 2 yıldır aynı evde kalıyorum ama adamı daha bu yaz fark ettim. haziran ayı gibi gece üç gibi balkona sigara içmeye çıkmıştım. birinciyi içtim ikinciyi yaktım iki nefas aldım kafamı bir kaldırdım karşı apartmanda ki adam perdeleri açmış lambayıda açmış yarı çıplak bir vaziyette bana bakıyor. sigarayı attığım gibi içeri kaçtım... olay burda başladı her balkona çıktığımda her camdan baktığımda karşı daireye dikkat etmeye başladım...bu arada yan dairemde de iki kız kalıyor adam onlara yapıyor aslında sapıklığını ama tabi bende cama pencereye çıkamıyorum. adam önce cama çıplak çıkıyor bildiğiniz çıplak perdeleri açıyor lambayıda yakıyor eee içerisi tabi kabak gibi görünüyor çıplak vaziyette evde dolanıyor camdan bakıyor.. her daim çıplak bu adam.. ve daha bunlar deve de kulak kalacak durumlar gerçekten adam sapık daha yaptığı bir çok şey var anlatamayacağım vaziyette şeyler.... bu adamdan tırsıyorum adam da hiç Allah korkusu da yok. özel günlerden birinde kandilmiydi walla tam hatırlamıyorum o gece de bile adam sapıklık yapıyordu ezan okunuyor adam evde sapıkça şeyler yapıyor...perdelerin hepsi her zaman açık hiç kapandığını görmedim ve içeride çıplak dolaşan bir adam üstelik o vaziyette evimi gözetleyen ibir adam var maalesef karşımda... bu adamı şikayet edebilirmiyim.. her şey evinin içinde oluyor yani evinin içinde olan şeylerden dolayı şikayet etme hakkım var mı? yoksa hiç başıma bela almayıp cama balkona çıkmayım mı?
Son düzenleme: