• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

manzaram

ya polise şikayet edin bir kaç komşunuzla birlikte en fazla uyarır ama belki bir ihtimal gözü korkar
ya da perdeleri sıkı sıkı kapatıp oturun başka çareniz yok gibi :(

az önce eve girerken yandaki kızlara dedim karşıda adam var felan diye biz de görüyoruz ama bakmıyoruz dediler lakayıt bir biçimde kızların hoşuna gitmiş anlaşılan ayyyy bir ben rahatsızım bu apartmanda galiba adamdan ne ilginç ya kızlar hiç rahatsız olmamışlar deli oldum walla

anladım o zaman görmemeleri normal polislerin
inanın ben pek emin olamıyorum
sizide anlıyorum böyle bir adamdan çekinmekte haklısınız
isim vermeden şikayette bulunulabilirse tek çare bunu yapmak

ya evinin içinde ya ne biliyim ne yapılabilir ki bu durumda. evinin içi olunca ben şikayet etme konusunda haklımıyım diye düşünmekteyim . aşağıdan görülmüyor ev çok yüksek ya 7. kat aşağı katlar olsa dışardan da görülürdü bugün girerken dikkat ettim aşağı katlardan görülmüyor gibi. ben ve alt katım görüyordur belki oda cama yapıştığı zaman. karşılıklı oldumuz için direk evin içinde gezmesi bile görülüyor

Fotograf cekmesin de ceker gibi yapsin . O da suc mudur. Belki adam rahatsiz olur kapatir . Bu ay ben de sokakta iseyen 3 tane adam gordum , tabi arkadan. Belediyeye sikayet etsem mi diye dusundum sonra vazgectim. Boyle teshirci erkeklerden nefret ediyorum.

cnm nerde rahatsız olcak adam sapık sapık böyle bir adam resminin çekilmesinden gurur ve onur duyar. kapı çarpıyosun tepkini göstermek için yine aynı adam değişen bişey yok. adam hastalık derecesinde sapık öyle böyle değil yani ama gel görkü herşeyi evi içinde yapıyor

Insanligin ar damari catlamis artik,yazdiklariniza sok oldum resmen gözünüzun icine baka baka yapmasida cabasi ama sizden ricam lutfen bu adami sikayet edin hatta yaptigi esnada polisi arayip cagirin lutfen ve korkmayin isim bildirmek zorunda degilsiniz .Evet bunu yapiyo diye bi ceza almaz ama en azindan uyari alir etkisi olmasa bile birilerinin rahatsiz oldugunu bilir .Böyle gözünüze sokar gibi yapip sizin sezinizi cikarmiyo olmanizdan sizinde hosunuza gittigini bile dusunebilir,sapik bu adam resmen.Sizin yerinizde olsma apartmandaki diger kapilari tek tek calar konusurdum bu sizin ayibiniz cekinmeniz gereken bisey degil yada yöneticiyle görüsün apartmanda polis varsa ona danisin ne yapilabilinir belki size daha iyi yardimci olur ama lütfen bu duruma sessiz kalmayin.Bayramda seker toplamak icin kapi calan cocuklarda böyle bi sapiga rastgelmislerdi maalesef allahtan etrafta cocuk yokmus:50:

hemde ne çatlama. edeceğim adamı şikayet çünkü sınırı aştı resmen yaptıkları yuh dedirtiyor artık

canım aynı sorun bendede var .bızım kendı evımız karsı komsumda esımı ızlıyor onu beklıyor camlarda kapılarda.allahtan orasını burasını acmıyor daha o dereceye gelmedık sukur.esım tavrını koyamıyor halıyle cunku karsı cınsı bende bagırmak ıcın cesaret edemıyordum rezıl olmamak ıcın ama artık tavrımı ortaya koyucam .sanada allah kolaylık versın adamla basa cıkmak zor helede yarı cıplak sapıksa

Polis bu konuda bir şey yapmaz ama oturduğunuz yer site ise yönetime bildirebilirsiniz. Biraz duyuldu mu uyarırlar, en azından utanır belki

Bahçe katında otururken penceremden bakan bir sapık için aradım polisi, mevsim yazdı, giriş katta oturuyorsunuz biraz daha usturuplu giyinin dediler, üzerimde askılı yazlık bir elbise vardı, ilgilenmiyorlar açıkçası.

ya da eve sağlam, ağır abi bir erkek arkadaşını çağır, görünsün pencereden =))

o siteler farklı bizim ki farklı onların site yönetimini bulayım bu fikri deneyeceğim ama ev adamınsa o zaman yandım işte kiracı olsa belki en azından ev sahibine felan şikayet ederdim.. apartmanda ki polisleri denk getirirsem bi söyleyeceğim zaten

canım aynı sorun bendede var .bızım kendı evımız karsı komsumda esımı ızlıyor onu beklıyor camlarda kapılarda.allahtan orasını burasını acmıyor daha o dereceye gelmedık sukur.esım tavrını koyamıyor halıyle cunku karsı cınsı bende bagırmak ıcın cesaret edemıyordum rezıl olmamak ıcın ama artık tavrımı ortaya koyucam .sanada allah kolaylık versın adamla basa cıkmak zor helede yarı cıplak sapıksa

ya sorma bizim ki sapık belli olmaz belki orasını burasını açıp dikkat çekmeyede başlayabilir. benim karşıdaki önceleri açmıyordu en fazla şortla dolanıyordu şimdi açıldı kaba çiçeği gibi. şimdi abarttı zaten olayı iyice hiç giyinik gezmiyor düşün camın önünede oturuyor bir taraftan gözüde bizde... walla git kapısına konuş bence.. benim durum hem erkek olması hemde sapık olması nedeniyle ben kapısına gidemiyorum sen madem bayan mış git kapısına konuş bence..

ya bak bende en başta tepki verseydim böyle olmazdı.yani adam yarı çıplak geziyordu ama ben umursamıyordum aman bakmayım deyip geçiyordum sanırım bizim rahatsız olmadığımızı hissetti ki adam olayı abarttı bak ben hata ettim siz etmeyin direk gidip kapısına konuşun

esım rahatsız oluyorum dıyor fakat ben dahada rahatsız oluyorum onu ızlesede gun boyu benım evım dıkızlenıyor.esım ıste sonucta ,oda karsı cıns oldugu ıcın bırsey soyleyemıyor ama bır erkek benı ızleseydı yapıcagını bılırdı kadına gıtse neden benı zlıyorsun dese kadın ılgı goruyor sanar o yuzden karısmıyor yada zararsız mı goruyor ne?ama ben artık dur dıcem.sanada allah sabır versın canım

esım rahatsız oluyorum dıyor fakat ben dahada rahatsız oluyorum onu ızlesede gun boyu benım evım dıkızlenıyor.esım ıste sonucta ,oda karsı cıns oldugu ıcın bırsey soyleyemıyor ama bır erkek benı ızleseydı yapıcagını bılırdı kadına gıtse neden benı zlıyorsun dese kadın ılgı goruyor sanar o yuzden karısmıyor yada zararsız mı goruyor ne?ama ben artık dur dıcem.sanada allah sabır versın canım

tşk ederim. walla bende bir çaresine bakcam artık adamda herşeyi yapabilcek potansiyel var sınırı açtı umarım bir çözüm bulunur yoksa ben evden çıkcam

tşk ederim. walla bende bir çaresine bakcam artık adamda herşeyi yapabilcek potansiyel var sınırı açtı umarım bir çözüm bulunur yoksa ben evden çıkcam

canım cıkabılıyorsan evden cık sıkayet et ya da uyar bırının aracılıgı ıle dıcem fakat basına bela olur allah korusu bunları yapan onuda yapar dıkkatlı ol cnm

polis bişey yaparmı yapmazmı sormadan bilemezsiniz bi karakola gidin böyle böyle oluyor ne yapmam gerekiyor diye sorun onlar sizi yönlendirir :34::34:

Polis gelir, belki sadece uyarır gider.

O nedenle diyorum ki savcılıga suç duyurusunda bulun.
Anında kamu davası açılır...

polise şikayet etme inan bir şey yapamıyorlar ilgilenmiyorlar
bizim resmen evimize hanemize tecavüz edildi ( biz haklıydık komşularımız çok gürültü yapıyor şikayet ediyorduk )
polisler bir şey yapamıyor...
elinde sopa vardı bakın orda diyoruz polis bize diyorki emir mi veriyon sen bana kulağım ağrıyor bağırma diyor lafa bak...
benim vergimle maaşın ödeniyor senin asayişi sağla sağlamıyorsan bırak işini gitsin
polis görmek istemiyorum.
zaten çevremdekilerde diyordu bir şey yapamıyorlar diye yani bizzat şahit oldum yaşadım...

10gün evvel sevgilinle nikah planları yapıyordunuz.
Şimdi ayrılmışsınız üzüldüm :26:
Sevgilin beraber oturmayı teklif ediyordu nikahlanıp.
Hala beraber olsaydınız kabul ederdin teklfini.
Bu sapık da kocanı görünce tırsardı belki.
Ne insanımsılar var hay Allahım ya rabbim ya.

Back
X