Maral: En Güzel Hikayem TV8

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Acun Medya imzalı, Yağız Alp Akaydın ile Deniz Koloş’un yönetmenliğini üstleneceği, başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli ve Reha Özcan’ın paylaşacağı romantik bir aşk hikayesini anlatan Maral’a, son olarak Aşkın Kanunu dizisinde rol alan Ceyda Düvenci katıldı.

kesin sarp halis'in oğlu..ona olan öfkesi yüzünden yaptı..ürün karışıklığınada o sebep olmuştur ilerki bölümlerde gösterir..klasik türk filmi

ben de anlamadım.gerçi dikkatle de izlemedim.izlediğim hiç dizi yok bir tane olsun istiyorum artık ya

fena bir diziye benzemiyor.ceyda tam rolunu bulmuş bu sefer

Dün merak ettiğim için izledim diziyi şimdilik güzel buldum güzel bir diziye benziyor.Bakalım sonradan bozmazsa inşallah.

izlediğim dizi yok diye üzülüyordum buldum ben çok beğendim.

Tekrarini yakaladim simdi basini izleyememistim. Fena sayilmaz izlemeye devam ederim..

ben serçe sarayı ile ikisi arasında kaldım
sonra takılıp kaldım buna sonunu anlayamadım o çocuk yani sarp
eşyaları neden yükledi arabaya?
Sarp Halis'in oğlu ve zamanında Halis Sarp'ı kabul etmemiş şu an ise Sarp'ın oğlu olduğunu bilmiyor.
Sarp da intikam almak adına işinde zarara uğrasın diye o eşyaları kıyafetleri yükleyip gönderdi.

Sarp Halis'in oğlu ve zamanında Halis Sarp'ı kabul etmemiş şu an ise Sarp'ın oğlu olduğunu bilmiyor.
Sarp da intikam almak adına işinde zarara uğrasın diye o eşyaları kıyafetleri yükleyip gönderdi.
ben izlememiştim canım
saol bilgi için

Bence gidici bu dizi.Sıkıcı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…