Evet aldimBir gelisme var mi aldiniz mi supurge :)
9912 yi aldim yanliz bu makinaya supurge demek yanliş olur cunku olagan ustu biseyEvet aldim
9912 yi aldim yanliz bu makinaya supurge demek yanliş olur cunku olagan ustu bisey
Evet hemde cok kolay dedikleri her sey dogru ama eksik evim bile eskisi gibi tozlamiyorYaaa gercekten mi
Cok ferahladim suan :)
Tozu bosaltmasi dedikleri gibi kolay mi :)
Cok heves ettiimEvet hemde cok kolay dedikleri her sey dogru ama eksik evim bile eskisi gibi tozlamiyor
İnşallah hayirlisiylaCok heves ettiim
Insallah biran once evim de olsun supurgem de
9911 i bilmiyorum ama o kadar para vericekseniz biraz daha verin bunu alin derim cunku bu cok guclu gercektenbende 9912 ile 9911 arasında kararsızım bana ne önerirsiniz , farklarını tam olarak çözemedim bile
evet 9911 dede 9912 dede filtre değişmiyor o doğru9911 ile 9912 arasındaki fark, 9912 'de tutma kolundan kumanda ve parke için ek başlık var bir de emiş gücü daha yüksek.
Ben de kararsız kaldım açıkçası 9912 mi yoksa 9225 mi diye. Sanırım 9912'de filtre değiştirmek gerekmiyormuş ömür boyu. Kararsısızm...
keşke 9912yi alsaymışım yaa ikisinin arasında 40w var dedim ama ne bileyim sanki çokta kuvvetli değilmiş gibi geldi bana kullanınca . değiştirme imkanım varsa değiştireyim bari ikisi arasındaki fiyat farkıda çok değildi aslında ama neden böyle yaptım kendimde anlamadım eşimin çokta farkı yok demesi oldu sanırım beni 9911 almaya ikna eden9911 i bilmiyorum ama o kadar para vericekseniz biraz daha verin bunu alin derim cunku bu cok guclu gercekten
ne kadra aldınız acaba merak ettim?Evet aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?