- Emoji Skoru
- 11.372
- Puanlar
- 298
Kızlar merhaba görev gereği mardin'deyiz doğumun kendi memleketime denk gelemiyor nisan ayında doğum nasipse ssvd isteğimden dolayı 2 tane özel hastanede iki doktor deneyimi yaşadım ama iki doktordan da hoşlanmadım bugün ikinciye devletteki doktora gittim ve benim memleketimde kendisi uzmanlık yapmış daha da çok güzel ilgilendi benimle. Ben de ssvd yaptırdım dedi geldiğimden beri 4-5 kere. Yani Mardin Park Hastanesi'nde görmediğimi ilgili bu hocadan görüyorum o kadar içime ısındı ki zaten bilmediğim çok iyi bilmediğim bir şehirde devlete sırtımı yaslamak çok daha mantıklı geliyor özel hastane ama terk edilmiş bina gibi bakımsız zaten mardinin çok büyük eksiklikleri var hastaneler de bunlardan biri. Ben başkaları ile aynı odada kalmayı pek kabul edebilecek biri değilim bu yüzden istemiyordum ayrıca ama doktor odalarımız tek kişilik dedi danışmayla da görüştüm VIP oda da olma ıhtımalı oldugunu söylediler muhtemelen kadın doğum servisine de gidip görüşeceğim bir şekilde tek değilse de tek ayarlayacağım ama doktor tek demişti burada doğum yapıp memnun kalan var mı acaba hemşirelerden ebelerden falan.