Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar,
Bu kategori çok çetin geçecek belli Hepsi mi çok şık olur sunumların yahu.
Benim gözüm korktu vallahi bakınca ilk defa Katılmayacağım bu kez
HanimKelesimiGetir
sen bu hatunun kekini görmedinmi.@Be_Ni_1012 ben bir kere gördüm yapmış ve kayın validesine gitmişti burayda atmıştı resmini sen bakma öyle dediğine ne hamarattır ooo...inşallah 50 lere merdiven dayadığımda onun gibi çıtır olurum..
Selam arkadaşlar,
Selam arkadaşlar,
dun pinkstrap
tan aldigim bi habere gore acayip bi yarismaci katilacakmis... cok cetin cevizmis. hatta belki 10 katli kek bile yapabilirmis
kek universitesi mi ne bitirmis, dedikoduyu sevmem ben oyle duydum
dun pinkstrap
tan aldigim bi habere gore acayip bi yarismaci katilacakmis... cok cetin cevizmis. hatta belki 10 katli kek bile yapabilirmis
onu bende okudumm gelsin valla ohh ne güzel olacak buralar şenlenicekk.. ee ne zaman yükleyecekmişş.. bir muziplik seziyorum ama dur bakalımm.. ya harbiden ,, yada @cimcimeden
günaydınn geldimm canımm @Mune m azıcık hapse attı benii napam girdimmi siyasete bir susuyorum iki susuyorum üçüncüsünde hop hapisee..olsunn arada bir uzaklaşmak iyidir ..geldimm ama elimde boş gelmedimm haniii tarifimlee geldimmm.. Nevreste
mm canımm..
HanimKelesimiGetir
sen bu hatunun kekini görmedinmi.@Be_Ni_1012 ben bir kere gördüm yapmış ve kayın validesine gitmişti burayda atmıştı resmini sen bakma öyle dediğine ne hamarattır ooo...inşallah 50 lere merdiven dayadığımda onun gibi çıtır olurum..
dun pinkstrap
ne yaptim neettim soylemediler :/
boyu 2 metre elleri de koskocamanmis, kekler onu gorunce puf noktarini soyler, yumurtalar bayatsa intihar eder kendini kullandirtmazmis
bende merak icindeyim