Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabır gerektiren bir meslek şöyleki ; ben öğretmenim demiyorum kendime onların arkadaşı , ablası hatta onların değimi ile mebekleriyim :)
Göülden severek yapıyorum ve mutluyum inanın
Bak şimdi doğuruyorsun sonra 1-2 yaşına kadar emzirebildiğin kadar emziriyorsun bir bakmışsın dal gibi olmuşsunŞaka değil ha gerçekten emzirmek çok fazla kalori yaktırıyor:) Dışım göstermesede içim pörsüdü Pinkom
Sabır gerektiren bir meslek şöyleki ; ben öğretmenim demiyorum kendime onların arkadaşı , ablası hatta onların değimi ile mebekleriyim :)
Göülden severek yapıyorum ve mutluyum inanın
Bak şimdi doğuruyorsun sonra 1-2 yaşına kadar emzirebildiğin kadar emziriyorsun bir bakmışsın dal gibi olmuşsunŞaka değil ha gerçekten emzirmek çok fazla kalori yaktırıyor:) Dışım göstermesede içim pörsüdü Pinkom
Ne tatlısın sen, Rabbim herşeyi gönlüne göre versin
Ne tatlısın sen, Rabbim herşeyi gönlüne göre versin