• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Marifetli ellerden "Kekler" oylaması

En Başarılı Bulduğunuz Kek Tarifi ?

• Ankete Katılan
    201
  • Anket Kapalı .
eve gecince bende yapicam ins canim :KK66:
adra nin tarifini de kizimin dogum gunune deniycemmm :KK19:
ellerinize saglik :KK60:
Teşekkür ederim canım:KK74:
Deneyip beğenenleri görmek hoşuma gidiyor umarım sen d beğenirsin.
Adra nın tarifi bende yapmak istiyorum. Denemek istediğim bir sürü tarif var eve dönünce yaparım artık.
Sen neredesin?

Bence her yarışmada ilk defa katılan ilk üyeye de bi hediye olsun en azından madalyanın m si falan verilsin :KK70: :p

deadbaklava post: 42734305 .!.:
Ben alışkınim sonuncu olmaya takmiyorum moda Yarışmasından bol sonujculugum var kazen bana da bir güzellik yapsa bu kız hep sonuncu dese bana da madalya falan bişey verse keşke :KK53: burdan sesleniyorum:KK48:

Ya çok hoş duruyor ama eline sağlık diyet tariflerinden sonra olmadı ama diyet baklava yapman gerekti:KK50:

Ya baklava yapmak zor zanaat sonuçta :KK48::KK48:kolay gelsin ben gezme kısmındayim misafirler falan super:KK45::KK45:
Hahah diyet baklva aklıma gelmedi değio ama evdekiler isyan eder diyo korktum :D :D aynen ya ama ben hiç bi bayrma gezemedim :KK12: hep misafir bize geldi:KK48:

birinciye odul varda sonuncuya neden yok:KK53:
bizde istiyoz :KK70: :KK70:
Evet ama değil mi bizde istiyoruz buda basari:KK45:

Bence her yarışmada ilk defa katılan ilk üyeye de bi hediye olsun en azından madalyanın m si falan verilsin :KK70: :p
Aynen ayağını alıssın hevesimiz artsin:KK48:

Hahah diyet baklva aklıma gelmedi değio ama evdekiler isyan eder diyo korktum :KK70: :KK70: aynen ya ama ben hiç bi bayrma gezemedim :KK12: hep misafir bize geldi:KK48:
ya baklavanin diyeti olmazdı bence zorlamayın iyi olmus:KK45:

Mayalı Alman kekine verdim oyumu :KK51: Çok değişik çok güzel bir tarif sunumu da çok hoş:KK68: Deneyeceğim mutlaka :KK51:

Teşekkür ederim canım:KK74:
Deneyip beğenenleri görmek hoşuma gidiyor umarım sen d beğenirsin.
Adra nın tarifi bende yapmak istiyorum. Denemek istediğim bir sürü tarif var eve dönünce yaparım artık.
Sen neredesin?

aynen ;)
bende tasindim sozde ama binanin elektrik-suyunu vermediler :/ kv lerde kaliyoruz ,
hayirlisiyla evime bi gitsem duzenimi kursam diye bekliyorum :)

Back
X