Mark Zuckerberg neden yazdın bu facebooku???

leyla5235

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
197
9
296
İstanbul
elim ayağım boşaldı sinirden :(

erkek arkadaşım bana ben istemeden facebook şifresini vermişti. geçen hafta tartıştık, 1-2 günlük bir ayrılık yaşadık. bugünde şeytan dürttü sanki, hareket dökümlerine baktım. ayrıldığımızın aynı günü gitmiş facebooktan eski kız arkadaşına arkadaşlık isteği göndermiş. ve arkadaşlık isteğini hala iptal etmemiş. çok sinirlerim bozuldu :(

Su an baristiniz sanirim en guzeli sormak yuzune vurmak ve aciklamasini dinlemek olur bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Barıştık evet 3-4 gün önce ama bu yaptığını biraz önce öğrendim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdi suç facebook u yazan adamın mı yani? facebook kişiye özel ne işi var ki sizde şifresinin, bana çok garip geliyor ayrı gayrımız yok gibisinden şifrelerin verilmesi sanki çok zor fake hesap açılması, siz olmazsanız hali hazırda biri bulunsun istemiş galiba, ikili ilişkilerde taktik sevmiyorum ne hissediyorsanız ne düşünüyorsanız kendisine söyleyin niye böyle birşey yaptın diye sorun, zaten siz sorar sormaz o soruyla karşılık verecektir niye baktın diye?

şimdi suç facebook u yazan adamın mı yani? facebook kişiye özel ne işi var ki sizde şifresinin, bana çok garip geliyor ayrı gayrımız yok gibisinden şifrelerin verilmesi sanki çok zor fake hesap açılması, siz olmazsanız hali hazırda biri bulunsun istemiş galiba, ikili ilişkilerde taktik sevmiyorum ne hissediyorsanız ne düşünüyorsanız kendisine söyleyin niye böyle birşey yaptın diye sorun, zaten siz sorar sormaz o soruyla karşılık verecektir niye baktın diye?
ben de şifre paylaşımını kesinlikle sevmiyorum, ama kendisi vermişti ben imasını bile yapmadan. bugün de şeytan dürttü sanki, girdim. keşke girmez olaydım :(

Facebook un ne sucu var ki? Mark Zuckenberg mi sevgilinize , git eski sevgiline yanas dedi? Yanasmak isteyen adamin niyeti varsa, alir cep telefonundan mesaj atar, arar, konusur; niyet kafada durmaz kardes. facebook olsa da olmasa da olan olacagina varir.

Son düzenleme:
Facebook un ne sucu var ki? Mark Zuckenberg mi sevgilinize , git eski sevgiline yanas dedi? Yanasmak isteyen adamin niyeti varsa, alir cep telefonundan mesaj atar, arar, konusur; niyet kafada durmaz kardes. facebook olsa da olmasa da olan olacagina varir.

Facebookun suçu olamaz zaten, kendisi insan değil zira, ama bir çok ilişkinin bitmesine sebep olmuş bir mecra facebook, başlıkta onu vurgulamak istedim sadece.

Bunlar hep elektrik icat edildiği için oldu.. ah Edison ah, hiç bulaşmayacaktın bak neler oluyor :27:

arkadaşım facebook olmasa, whatsapp yoluyla yapar yine yapardı..burada suç teknolojide değil, iradesiz sevgilinde.. sok gözüne hareket dökümünü anlasın :51:

Bunlar hep elektrik icat edildiği için oldu.. ah Edison ah, hiç bulaşmayacaktın bak neler oluyor :27:

arkadaşım facebook olmasa, whatsapp yoluyla yapar yine yapardı..burada suç teknolojide değil, iradesiz sevgilinde.. sok gözüne hareket dökümünü anlasın :51:

Elektriğe kadar inmeyelim ya :) zaten mesaj attım. Bakalım ne cevap verecek çok merak ediyorum.

ahhh Edison ahhh neden buldun elektriği ha neden neden ?

sen elektriği bulmasaydın eğer elektronik eşyaların hiç biri olmicek bu sayede mark zuckerberg faceyi ortaya çıkaramicekti..

Ne demeli sana bilmem ki ?

Mezarında ters dönse yeridir hani :60:

bu arada office ya neden önce sen yazdın ben yazcektim yeaaaa pişti olmuşuz ahaha

Son düzenleme:
Kızlar hemen geyik yani, olayınız bu mu şimdi, dertliyiz dedik illaki ama ben de gülmeye başladım açıkçası. Açtığım başlığa bak ya. Bir de bilgisayar mühendisiyim. Ekmeğimi yazılımdan kazanıyorum.

Kızlar hemen geyik yani, olayınız bu mu şimdi, dertliyiz dedik illaki ama ben de gülmeye başladım açıkçası. Açtığım başlığa bak ya. Bir de bilgisayar mühendisiyim. Ekmeğimi yazılımdan kazanıyorum.

iyi de leyla senin sevgilinde sorun varsa sorumlusu niye mark olsun ki ?

sence de komik degil mi :27:

Back
X