- 14 Eylül 2014
- 20.476
- 96.481
- 798
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Ama bu tamamen zevk işi. Mesela bana levi's hiç yakışmaz, hemen hiç bir modeli bana oturmaz. Mavi ondan biraz daha ucuz ama bana cuk oturan modelleri var. En yakın arkadaşım da maviye para veriyorsun iki yıla kalmıyor deforme oluyor ben Diesel giyerim diyor mesela. O da o markadan hariç giymez. Bana da Dieselin fiyatları uçuk geliyor. Ama benle maviden alışveriş yapmadığı için ben ona kimsin sen diyemem. Ben yılda iki pantolon alıyorsam o üç yılda bir alıyor ama zevk onun.
Lcw, Tiffany ve Collezione markalarına ciddi antipatim var. Bana indirim kuponum var gel dese eşim bu markalara gitmem. Biliyorum çünkü altından yapsalar o giysileri ben asla giymem. Bu nedenle ben ne şımarık, ne terbiyesizim. Şimdi kalkıp sen kimsin dese biri çok bozulurum yani.
Lcw, Tiffany ve Collezione markalarına ciddi antipatim var. Bana indirim kuponum var gel dese eşim bu markalara gitmem. Biliyorum çünkü altından yapsalar o giysileri ben asla giymem. Bu nedenle ben ne şımarık, ne terbiyesizim. Şimdi kalkıp sen kimsin dese biri çok bozulurum yani.