Markafoni - Chic & Lovely Çantalar !

yasmin89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
2.395
238
363
Kızlar slm , ya size bişi sorcam , markafoniye mesaj attım ama takmadılar beni :( Sizce bu çantalar çok mu küçüktür , hani sadece telefon sığan cinstenmidir , fotolarda küçük fiyatlarda ucuz olunca öyle düşündüm bi an , yoksa alcam kesin ikisinden birini yeni çizmelerimle çok uyuyo görünce bayldım direk :) Fikri olan varsa paylaşırsanız sevinirim çok ...

$DDB-0354-Vizon_01_276x385.webp

Bu 29,90 olmuş

$DDB-0359-Vizon_01_276x385.webp

Buda 34,90 olmuş ...

bu çantalar benimde çok hoşuma gitti ama küçükler sanırm. boyutları yazmamışlar mı ya.

bu çantalar benimde çok hoşuma gitti ama küçükler sanırm. boyutları yazmamışlar mı ya.

yok canım yazmamışlar , bende mail attım sordum , aynen şu cvp geldi :

Ürünle ilgili bilgi tedarikçi firmadan talep edilmiştir. Ancak yanıt almamız zaman alabilir ve bu süre içerisinde ürünler tükenebilir. Dilerseniz siparişinizi şu an verebilirsiniz.

Tedarikçi firmamızdan yanıt alındığında bilgi derhal sizinle paylaşılacaktır. Yanıta göre, dilerseniz siparişinizi iptal de edebilirsiniz. Siparişinizi iptal edebilmeniz için, "Destek" bölümünde yer alan “Siparişlerim” başlığı altındaki , "Henüz dağıtıma çıkmamış bir siparişimi iptal etmek istiyorum" linkine tıklayarak, markafoni Müşteri Hizmetlerine bilgi vermeniz yeterlidir.

alıcam ben şimdi sanırım , inş çokta küçük diillerdir ya çok sevdim çünkü hem böyle önden çapraz hemde çizmelerime uygun falan hayatta bulamam başka yerde

çantayı aldınızmı acaba, bende çok beğendim ve dün aldım bakalım nasıl bişe çıkacak...:86:

üstekini aldım ben kaçmış merak ettm canım...

Canım seninkinin kodunu bilmiom şimdi ama sen siparişlerinden görebilirsin heralde ama bana gelen mail aynen bu.

Konu ile ilgili olark, tedarikçi firmadan gelen bilgi "DDB 0354 16x15x4 cm
DDB 0359 20x16x5 cm

DDB 0364 askı uzunluğu 130 cm sabit

DDB 0363 23x21x5 cm / askı uzunluğu 120 cm

DDB 0355 askı uzunluğu 120 cm" yönündedir.