Markafoni :)

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
429
Puanlar
173
Markafoniden dün ÇBK takımı aldım verda diye bi marka daha evvelbilgisi olan var mıdır canlar :)

Markafoniden dün ÇBK takımı aldım verda diye bi marka daha evvelbilgisi olan var mıdır canlar :)

canım ben çaydanlığını falan kullandım. Orta halli bi ürün ama ben memnun kaldım yine de. 5-6 sene sonra ben yenilerim diyorsan alman iyi olmuş. Ama ömürlük müdür o konuda emin değilim :)

canım ben çaydanlığını falan kullandım. Orta halli bi ürün ama ben memnun kaldım yine de. 5-6 sene sonra ben yenilerim diyorsan alman iyi olmuş. Ama ömürlük müdür o konuda emin değilim :)

ya zaten misafir için aldım onları hani sürekli kullanılmaz ama fiyatı iyidi gerekirse sonra yenilerim :)

ya zaten misafir için aldım onları hani sürekli kullanılmaz ama fiyatı iyidi gerekirse sonra yenilerim :)

Bence de iyi etmişsin. Verda mallarını avrupaya bile pazarlıyor. Kalitesiz olduğunu düşünmüyorum

Yaaaaa ürünlerim geldi ama deri sandığı yok yav

canlı destek bölümünden hemen sorun bence üründeki hatayı

inş canım umarım hediye çeki ile falan geçiştirmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…