Markalı parfüm

sorguladımda 2010 üretim çıktı baya olmuş yani. son fiyatın nedir
Canim evet yillardir duruyor cekmecemde ben parfumlerimi isik almayan cekmecede muhafaza ederm.Isik ve isi alirsa parfumun omrunu azaltir kokunun kalitesini bozar.5 tl daha indirebilirim fazlasi olmaz nasil istersen

konu sahibi elimde satmayı düşündüğüm yves rocher lilas mauve ve daisy var
ilgilenirsen resim ekleyeceğim

arkadaşlar elimde hiç açılmamış hediye alıp veremediğim douglas magazasından alınmış erkek parfümü var jean paul gaultier merry j markalı ilgilenen olursa yazabilir.

bende 1-2 kere sıkılmış davidoff cool water var tekin acardan aldım takas da uygundur benim için almak isteyen olursa haberleşelm cicişler

Canim yaz icin hangisini onerirsin bende ariyorum soyle hafif olan agir parfumler basimi agritiyor daha once roberto cavalli paradise kullaniyordum yakin bisey ariyoeum
Ay kusura bakmayin ben size cevap yazmamisim.Bunlar icinde yaza en uygun koku lancome hafif guzel

bende ayrı konu açmıyım dedim buraya yazıyorum
bvlgari jasmin noir olan varsa elinde benimle iletişime geçebilir mi

bende çok az denenmiş hermes var takas olur

elimde 100 ml aşağı yukarı 70-80 ml si dolu dkny golden delicious var.
çok parfümüm olduğu için elimden çıkarmak istiyorum. hafif yumuşak kremsi bir kokusu var. Duştan yeni çıkmış gibi mis gibi kokuyor. İlgilenen olursa resim koyarım

Bana da yeni duty freeden alınma Lancome la vie est belle intense edp 50 ml geldi. Beğenilen parfümün yeni versiyonu ve daha pahalı olanı. Kutusunu bile açmadım. Düşünen olursa barkodlu resmini atarım.

Ralp lauren ralp 50 ml var bendede. 5 6 kez kullandım. Çok severek aldım ama baş ağrısı yaptı bende. 180 tl ye ykm den aldim. Takas düşünen arkadaşlar ulaşsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…