- 14 Ekim 2016
- 7.125
- 48.060
- 548
Ama böyle şeyler yazmamak gerekiyorSende inşallah birgün benden daha beter iyi olursun TATLIMMM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama böyle şeyler yazmamak gerekiyorSende inşallah birgün benden daha beter iyi olursun TATLIMMM
Ben böylelerine değil bunlara çanak tutanlara irrite oluyorum.Bir de sözde rapor yollamış.kesip yollamış bir de tek akıllı o ya nereden bulduysa sadece tanı var bir de ameliyat raporu yok isim yok.. bir insan diyet sayfalarında o kadar yazıp hamileliği ve doğımuyla alakalı yazıp hiç ameliyatından bahsetmez mi 9 ay yattığından hatta eşi hasta olmuş ben hasta olsaydım iyiydi mızmızlanıyor demiş hamileliği iyi geçmiş bana yazdığı cevapta bile markete uzun zamandır gitmediğini söylerken eski mesajlarda kasım sonu gittiğini yazmış falan filan..
Siz insanları salak mı zannediyorsunuz inanmadığım için mesajlarınıza baktım burada beyin ameliyatı olduğum için 9 ay yattım hamileliğimde de son ay hastanedeydim palavrası attınız mesajlarınızda asla konusu yok gayet iyi geçirmişsiniz.. ne hastalık ne ameliyat var ortada!! Diyet sayfalarında gezmişsiniz maşallah tv izlemiyorsunuz aylarca buradaymışsınız..markete gitmedim dediniz kasım sonunda gitmişsiniz hatta yağ 105 tl olmuş yazmışsınız burada hiç gitmemiş gibi yazdınız..yazık utanmıyorsunuz haklı çıkmak için insanları kandırmaya!!!
Ama böyle şeyler yazmamak gerekiyor
Dun izmirde yanlis hatirlamiyorsam 40 ton civariydi sanirim yag yakalandi bir depodaBende önce şok a baktim 5 kilo 119 90 di ama dediginiz gibi yoktu, sonra bime gittim bayaa bi vardi koca kolilerde 2 tane üst üste her kolidr de en az 20 30 tane vardir.. olmamasınin sebebi şey diyr okumuştum bir yerde sakliyorlar depo da zam gelince koyuyorlar rafa, yani zamlı fiyatı bekliyorlar rafa cıkarmak için, bir nevi stokçuluk yani.. tabi ne kadar dogru bilmem
Araştırayım, isterim tabii.Kızartmalarda minumum yağ kullanmak lazım artık.
Heidi83 hanımefendi kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz. Allah acil şifalar versin
![]()
Recep İvedik diyor ya hani sana bu parayı verirsem daha kötü depresyona gireceğim diye o hesapOoo biz durumu coktan kanıksadik terapi almaya başladık.yalnız kullandığım depresan bile iki katına çıkmış anacım delirmek bile pahalı ülkede
![]()
Kimseye ispat yükümlülüğün yok yapma lütfen.Kızlar yalancı duruma düşmek istemem hastane raporlarini ekte ekledim tabi ismini kestim . Hastane yatış çıkış hepsi yazıyor. Insanlar cok vicdansız olmuş
Eki Görüntüle 2972297 Eki Görüntüle 2972298 Eki Görüntüle 2972299 Eki Görüntüle 2972300
Kimseye ispat yükümlülüğün yok yapma lütfen.
Hiç cevap vermeyecektin. Gerek yok.Ay sinir ettiler inanki insan niye kendine hastalık uydursun. Hasta olmak güzel birsey değilki. kasım ayında yağa 105 tl yazmişım sanki ben internetten alışveris yapmiyorum dedim yada diyet yapmiyorum dedim. kasında 105 tl olan bugün 150 olmuş az mı fark var demekki yag yeni bitmis ve %50 artmış. Hayat pahalanmış ama insanlık bedava olmuş haberimiz yok.
Seni niye linçleyelimki ???Kızlar lutfen benide linçlemeyin bu konu yüzünden.herzaman bu tarz konular açmıyorum. 6 aylık bebegim var uzun zamandan sonra ilk defa markete gittim. Normalde eşim alıyordu ihtiyaç oldukça. Eşim bebeğe baktı .sen çık bir hava al hemde alısveriş yaparsın dedi. (Demez olaydı) markete girdim yağ yok. neyse 2 3 marketten sonra buldum. Yağ 150tl , yumurta 45tl , zeytin 50tl ,peynir 40tl ,kızın maması 180tl vs. Resmen elim ayağım suratım titredi . Yıllar sonra anksiyeten bugün tavan yaptı. Bu ne yahu. artık insanlar yumurtada mı yiyemeyecekler. Rahmetli ananeciğim iyikide yumurta var fukara aşı derdi. Yumurta sabah öğle akşam yenir derdi. Eskiden yokluk zamanlarında 2 3 yumurta kırar yerdi insanlar. Şimdi o da lüks oldu. Kadının biri yumurta reyonunda artık sabahları 4 kişiye 3 yumurta kaynatıp dilimliyorum diyordu. Yollarda her köşede tek muhabbet bugün yağ şu fiyat. minübüse bindim insanların tek muhabbeti un yağ şeker. Eve kendimi zor attım . Resmen yaprak gibi titredim ve içime büyük bir korku girdi. şuandada sanki dayak yemiş gibi heryerim ağrıyor. Allah sonumuzu hayır etsin herkesin evine bolluk bereket versin. Ama bunlar kötü günlermi yoksa daha kötü günlerin başlangıcımı bilemedim
![]()
Yok kız ona da internet lazım telefon lazım oda bedava değil yaniDeniz Dülgeroğlu’nun dediği gibi bedava yapabileceğimiz sadece bi mastürbasyonumuz kaldı.
Neyseki hayallerimiz bedavaYok kız ona da internet lazım telefon lazım oda bedava değil yani![]()
Ben hayalle yapamiyom yaa derdim ama konu dışı olduğundan banlanma korkusu mune ablacigim aklıma geldiğinden susuyorumNeyseki hayallerimiz bedava![]()
Bencede kaçalımBen hayalle yapamiyom yaa derdim ama konu dışı olduğundan banlanma korkusu mune ablacigim aklıma geldiğinden susuyorum![]()