- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
Iyi geceler arkadaşlar. Geçen Perşembe günü mutfak alışverişi için markete gitdim. Kayınvalidem liste hazırladı hepsini sırayla aldım eksiksiz bi şekilde ne istedinse aldım. Kasaya gittim ama sadece 50 ytl vardı ve yetmedi bir kısım erzagı çıkarmak zorumda kaldım. Eve gitdim. Erzakları yerleştiriyorum bana niye pirinç almadın niye margarimi almadın bu cips listede yoktu niye aldın diye tersledi. Bir tane cips aldım diye aklı çıktı.hakbuki benimde canım bişeyler isteyebiliyo ne yapabilirim ki
Para yetmediğini az para verdiğini söyledim. Ama bana 2 tane 50 ytl verdiğini ve o kadar paraya böyle az erzak gelmiceğini parayı naptığımı sorup duruyo. Halbuki bi tane 50 ytl vardı ve bana inanmıyo. Yanında parayı aldığımda kontrole etseydim bana hırsız muamalesi yapamıcaktı. Ve akşam eşime ispiklemicekti. Eşimde koskaca kadın yalan atacak değil ya deyip ona inandı ben şimdi napmalıyım nasıl inandırayım. Çıkar o parayı ver diye tutturdu kayınvalidem ama yemin ederim 1 tane 50 ytl vardı,niçin çalıyım ki zaten
o günden beri sabahtan akşama kadar parayı istiyor bana bi yol bulun