• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Market alışverişim sorun oldu

Kac kilo et aldiniz ki ,sasnki biraz fazla gibi geldi bana ,fisi gormek lazim :KK66:
Yarım kilo 35 lira tuttu
Dolmalık biber
Patlıcan
Kabak
Yeşillik
Pırasa
Yogurt
Pecete
Kahve
Su
Kaşar
Süt
Un
Yumurta
Domates
Bide yarımşar kilo meyve
Başkada bişey yok ☺ çokmu tutmuş gercekten ya

esine liste yap ver eline alsin gelsin gorsun kaç para harcaniyor
kasari buzluga atabilirsin çok fazlaysa yada pizza yap bitti gitti :)

Eşiniz ne kadar çok abartmış yahu, pes vallahi
Sanki alışveriş yapıp mahalleye dağıtıyorsunuz
Ben haftada 3-4 kez giderim markete ve her alışverişim en az 150 en fazla 200 oluyor ve ben bu rakamı düşüremiyorum çünkü bu market zaafı bende kronik hale geldi. İyi birşey yapmıyorum, farkındayım. Hatta eşim, Migros'un bize ödül vermesi şart oldu diyor. Eşinize beni örnek gösterin de sizi başının üzerinde taşısın :)

Eşiniz gerçekten abartmış.hergün markete gitsem o kadar para harcanir ama gitmiyorum tabiki:))eşim hatta her dışarı çıkışin 200 tl diye söyler tabi gülerek...ciddi söylemesine müsade etmem. Alınmasını istemiyorsa yemek istemeyecek o zaman. Hiç sevmem evine cimri adamı.boğaz sonuçta bu.ayrıca herşey çok pahalı hiç markete gitmiyor mu eşin. Geçen bi çilek alayım dedim kg 17 tl:) eşini markete götür fiyatları görsün.

Eşiniz ne kadar çok abartmış yahu, pes vallahi
Sanki alışveriş yapıp mahalleye dağıtıyorsunuz
Ben haftada 3-4 kez giderim markete ve her alışverişim en az 150 en fazla 200 oluyor ve ben bu rakamı düşüremiyorum çünkü bu market zaafı bende kronik hale geldi. İyi birşey yapmıyorum, farkındayım. Hatta eşim, Migros'un bize ödül vermesi şart oldu diyor. Eşinize beni örnek gösterin de sizi başının üzerinde taşısın :)
Yaa benim eşimin babası gepetto usta hani şu pinokyoyu yapan adam işte o yüzden ana malzeme kütük yani demekki

Eşiniz gerçekten abartmış.hergün markete gitsem o kadar para harcanir ama gitmiyorum tabiki:))eşim hatta her dışarı çıkışin 200 tl diye söyler tabi gülerek...ciddi söylemesine müsade etmem. Alınmasını istemiyorsa yemek istemeyecek o zaman. Hiç sevmem evine cimri adamı.boğaz sonuçta bu.ayrıca herşey çok pahalı hiç markete gitmiyor mu eşin. Geçen bi çilek alayım dedim kg 17 tl:) eşini markete götür fiyatları görsün.
Ya bazen gönderiyorum kendide diyo çok pahalı diye ama işte bana verdiği tepkiye bak
Yani bide bu ilk değil daha öncede olmuştu ama o zaman savunması temizlik malzemesi var diye diyorum hayatım demişti
Eeee bugün temizlik malzemeside yoktu sonuç yine aynı

Az önce sanırım konuyu yanlış yere açtım sorryyy bebeyimler

Merhaba kızlar ben içimi dökmekten ziyade varsa bi sorun bana yol göstermenizi rica ediyorum, belkide hatalı benimdir sizde bi bakın istedim

Bu akşam markete gittim malum ev alışverişi
Aldıklarımda pek bişey yok yani toplasanız bir haftalık yemek malzemesi ancak cıkar toplam 200 lira hacadım
Et
Sebze
Meyve
Peçete
Peynir
Makarna
Bide kahve ve su
Eve geldim tabi üç beş poşet var elimde
Eşim hemen gerildi bune böyle kıtlıktan mı çıktın iki kişiyiz kaç poşet böyle dedi
Eee dedim lazımki aldım yarı akşama güveç istedin kek götürücem şirkete yaparmısın dedin
Bi sonraki güne dolma istedin bende çıkmışken aldım hepsini dedim
Poşetlere baktı kaşar peyniri gördü bune bu dedi,
Güveç için lazım dedim açtı dolabı hakikaten yarım kaşar var ve ben unutmuşum onu bi tane daha almışım
Söylendi biraz bu saate kadarda tek kelime konuşmadı benimle şimdide gidip yattı

Şimdi gercekten soruyorum benmi fazla harcamışım siz markete gittiğinizde bazen ni kaç poşet döndüğünüz olmuyo mu
Yoksa eşim mi abartıyo durumu

Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize

Esin çok tuhaf. Hadi yarım kaşar var. Onu güveçe koydun diyelim ee bitti kaşar. Yani 200 liralık harcama da buna mı takıldı. Canın istedi almış olamaz misin?

Ya bazen gönderiyorum kendide diyo çok pahalı diye ama işte bana verdiği tepkiye bak
Yani bide bu ilk değil daha öncede olmuştu ama o zaman savunması temizlik malzemesi var diye diyorum hayatım demişti

Temizlik malzemesi olunca ne oluyor. Kızım bu kocaya kuru fasulye pilav dan başka bişey pişirme. Bu arada pirinç de kuru fasulye de pahalı zaten. Sen buna en iyisi makarna ve tarhana pişir. Dolmalar güveçler kekler isteniyor ama malzeme almaya gelince auwww.

Ben geçen markete gittim temizlik malzemeleri aldım ama suyun etiketini kasiyere okurken poset i orda unutmuşuz eve bi geldim yok eşime dedim nerde bilmem yok mu diyor.yok dedim orda unutmusuz. Hemen güldüm ardından. Kızardı tabi biraz ama birşey demedi. Tek dediği "yırtılan deli mamedin yakası" :). Bu durum karşısında eşini düşünemiyorum canım:)

Esin çok tuhaf. Hadi yarım kaşar var. Onu güveçe koydun diyelim ee bitti kaşar. Yani 200 liralık harcama da buna mı takıldı. Canın istedi almış olamaz misin?
Ya aslında önce temizlik malzemesi aradı poşetlerde bulamadı bulsa o kanaldan yüriycekti deliriyo çünkü detarjan alındıkça

Temizlik malzemesi olunca ne oluyor. Kızım bu kocaya kuru fasulye pilav dan başka bişey pişirme. Bu arada pirinç de kuru fasulye de pahalı zaten. Sen buna en iyisi makarna ve tarhana pişir. Dolmalar güveçler kekler isteniyor ama malzeme almaya gelince auwww.
Yemin ediyorum bi yandan poşetleri yerleştirdim ya bi yandanda aynen böyle dedim kendime salak bunun neyine havuçlu kek ıssız adam sanki ver önüne lahmacunu yeter

Ben geçen markete gittim temizlik malzemeleri aldım ama suyun etiketini kasiyere okurken poset i orda unutmuşuz eve bi geldim yok eşime dedim nerde bilmem yok mu diyor.yok dedim orda unutmusuz. Hemen güldüm ardından. Kızardı tabi biraz ama birşey demedi. Tek dediği "yırtılan deli mamedin yakası" :). Bu durum karşısında eşini düşünemiyorum canım:)
Bak biz böyle bişey yaşasak inan abartmıyorum beni izmir marşıyla denize döker bu

Sende liste yap kendisi alsın herşey ı
Bide o kaşarı iade et ver eline parasını
Kekmiş güveçmiş yapma canım kır iki yumurta yesin demi herşey pahalı ne gerek var!!

Ya işte enflasyondan 2017 de en çok ben etkilendim galiba ☺
yok kardeş hepimiz etkilendik.
ki bu yazdıklarım ucuz fiyatlar.
,hellim alacaktım 5m ye gittim. 10 tl etiket koymuşlar.
helim ya 4 parça peynir cıkıyor 10 tl. dun 5 tl idi.

Back
X