• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Market alışverişim sorun oldu

saydığınız malzemeler 200 lira mı tuttu!??çok tutmuş cidden ben o günlük ne lazımsa sadece onu alıyorum ,böylece hem fazla eşya alıp bozulmasını engellemiş oluyorum hem de az tutuyor ...

Vallahi bazı konuları okuyunca halime şükrediyorum.Eşim hiç böyle seylerin hesabını yapmaz.Bide hakkaten gereksiz ve lüks birşey almamışsın.Hatalı değilsin yani.Hiç kendinde kabahat arama.

Hiç hoşlanmam böyle tavırlardan tamam evet dikkatli olmak lazim ama sonucta eve ortak almissiniz daha kibar olabilirdi kusmek abartı esiniz normalde cimri midir ?

Ya sanki gidip ikinci bir çamaşır makinesi almışsınız gibi ne bu afra tafra! Altı üstü kaşar. Ay yediğimde içtiğimde gözü olan insanla aynı sofraya oturmak bile işkence olurdu benim için ya :işsiz:

Hayat pahalı hem de aldıklarınız gayet gerekli malzemeler boşa tafrası .Eline liste verin madem kendi yapsın alışverisi sana edeceği tepkiyi kendi kendine yapip diline dolar belki. ;)

Az önce sanırım konuyu yanlış yere açtım sorryyy bebeyimler

Merhaba kızlar ben içimi dökmekten ziyade varsa bi sorun bana yol göstermenizi rica ediyorum, belkide hatalı benimdir sizde bi bakın istedim

Bu akşam markete gittim malum ev alışverişi
Aldıklarımda pek bişey yok yani toplasanız bir haftalık yemek malzemesi ancak cıkar toplam 200 lira hacadım
Et
Sebze
Meyve
Peçete
Peynir
Makarna
Bide kahve ve su
Eve geldim tabi üç beş poşet var elimde
Eşim hemen gerildi bune böyle kıtlıktan mı çıktın iki kişiyiz kaç poşet böyle dedi
Eee dedim lazımki aldım yarı akşama güveç istedin kek götürücem şirkete yaparmısın dedin
Bi sonraki güne dolma istedin bende çıkmışken aldım hepsini dedim
Poşetlere baktı kaşar peyniri gördü bune bu dedi,
Güveç için lazım dedim açtı dolabı hakikaten yarım kaşar var ve ben unutmuşum onu bi tane daha almışım
Söylendi biraz bu saate kadarda tek kelime konuşmadı benimle şimdide gidip yattı

Şimdi gercekten soruyorum benmi fazla harcamışım siz markete gittiğinizde bazen ni kaç poşet döndüğünüz olmuyo mu
Yoksa eşim mi abartıyo durumu

Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
Tavrı yanlış olmuş eşinizin tabiki ama her zaman böyle biri değilse belki size anlatamadığı maddi sıkıntısı vardır alttan alıp çözülmesini bekleyebilirsiniz. Ama hep böyleyse verin listeyi eline gitsin kendisi alsın

Merhaba kızlar ben içimi dökmekten ziyade varsa bi sorun bana yol göstermenizi rica ediyorum, belkide hatalı benimdir sizde bi bakın istedim

Aldıklarımda pek bişey yok yani toplasanız bir haftalık yemek malzemesi ancak cıkar toplam 200 lira hacadım
Et
Sebze
Meyve
Peçete
Peynir
Makarna
Bide kahve ve su
Eşim hemen gerildi bune böyle kıtlıktan mı çıktın iki kişiyiz kaç poşet böyle dedi
Eee dedim lazımki aldım yarı akşama güveç istedin kek götürücem şirkete yaparmısın dedin
Güveç için lazım dedim açtı dolabı hakikaten yarım kaşar var ve ben unutmuşum onu bi tane daha almışım
Söylendi biraz bu saate kadarda tek kelime konuşmadı benimle şimdide gidip yattı

Şimdi gercekten soruyorum benmi fazla harcamışım siz markete gittiğinizde bazen ni kaç poşet döndüğünüz olmuyo mu

Aldıklarınız bayaa pahalı olmuş yalnız. Tamam ufacık şeyler dünya para tutuyor ama bu kadar da olmaması lazım. Ufak bi fiyat hesaplaması yapıyorum çokca almış olsan taşıyamazsın, birer adet almış olsan bu kadar tutmaz. Bilemedim. Eşin haklı ama gösterdiği tepkiyle kendini haksız konuma düşürmüş. Ben olsam tek başıma alışverişe çıkmaz, tüm marketleri de gezmeden bir şey almazdım herhalde sizin durumunuzda.

Et
Sebze
Meyve
Peçete
Peynir
Makarna
Bide kahve ve su

Bi yarım kaşar ve 200₺ ye mi yaptı bunu yazık! 2 gün önce çıktım markete eşimle ve tam 710 ₺ tuttu ben ne yiyorsam adam da onu yiyor ve ben çalışmıyorum hiç bir şekilde hakkı yok aldığım şeylere laf etmesine yolarım!

Bi yarım kaşar ve 200₺ ye mi yaptı bunu yazık! 2 gün önce çıktım markete eşimle ve tam 710 ₺ tuttu ben ne yiyorsam adam da onu yiyor ve ben çalışmıyorum hiç bir şekilde hakkı yok aldığım şeylere laf etmesine yolarım!

niye yoluyorsunuz hanımefendi? Sakin olun.

Naptınız son durum ne? Eşiniz hala triplerdemi? Kaşarı iade ettiniz mi? Merak ettim vallahi:110::110:

Back
X