Markette Çalışan/Bilgisi Olan ? ( A101)

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Merhaba kızlar.
Eski üyelerden ve sıkı takipçiyim.

Çalışmadan duramıyorum ihtiyacim olmasa da çalışmadan yapamıyorum.

Ilk iş tecrübem değil ama market sektöründe ilk olucak.
Ben alnımın teriyle olduktan sonra çalışmaktan gocunmam asla ne iş olursa olsun.

Gereken bilgiyi araştırdım ama sizlerinde tecrübesi bilgisi varsa almak istedim.
Belki bana yardım edersiniz tüyo verirsiniz.
Evraklarimi tamamlayıp A101 e verdim 1 gune kalmaz iş başı yapıcam.

Is hakkinda beni neler bekliyor fikirlerinizi , goruslerinizi bekliyorum kızlar.

Madem ihtiyacın yok,o zaman acele etme.Daha güzel işler yap,çalışmayı sevdiğine göre ileride de çalışacaksın demek ki.
O halde üstüne gidebileceğin,kendini geliştirebileceğin vasıflı bir iş olsun.

Tezgahtar,kasiyerlik ve çağrı merkezi devamı olamayan üstelik çok stresli bir iştir.Maaş olarak da hakettğinin altında alırsın.Bu tarz işlerle uğraşıp,erken yaşta iş hayatından bıkabilirsin.

Nacizane tavsiyem budur.

a101ler müşteri gözüyle baktığımda çok kötü işverenlere sahip. kasiyerlerin oturması için hiç bir yer yok bilinçli koymuyolarmış, bir de son kullanma tarihinden önce satılmayan ürünleri kasiyerlerin maaşından düşüyorlarmış fire olarak. çok insanlıkdışı gelmişti.

Evet ustteki arkadasa katiliyorum. Madem calismayi seviyorsun bir alanda kendini gelistir kurslara falan git ve devamli olabilecek hatta zamanla buyuyebilecegin isler yap. Bence senin icin daha iyi olur gibi..

Bizim a101 deki arkadaş bazen iş saatlerinde apartmanlara broşür de dağıtmaya çıkıyor, bir de kasa mal yükleme indirme falan hepsinden sorumlu görünüyor. İşe girip yükselip kalıcı olursan güzel. Kendi paranı kazanman da güzel, deneyimin yoksa çalış gör.

Tavsiye etmem çok stressli öğrenciyken girmistim o şekilde kasiyerliğe duramadım 1 ay bile. Birilerinin ağzını yüzünü dağıtmadan insanın içi soğumuyor. Yapılmaz sürekli o iş bilmiyorum ne kadar sabırlısın ama günde yuzlerce farkli insanla muhattap olmak çok zor.

Madem evrakları verdin gir dene yapamazsan çıkarsın.
Evrakları ayarlamadan sorsaydın daha yararlı olurdu yorumlar.

Allah yardimcin olsun 5 sene market sektorundeyim heryerde 2 1 yil calismisimdir a101 de 1 hafta calistim ne molami kullana bildim ne zamaninda cika bildim

Kızlar daha önce mc Donald's gibi fast food yerlerinde de çalıştım orda da eleman için cok zordu. Bunlara alışkınim insanlarla uğraşmayi severim sinirlenmem zaten hiç normal zamanda da.
Zaten bir yandanda daha iyi isler bakıcam ama adam okul bitmeden meslegimi malesef yapamıyorum diploma istiyor.

Canım kusura bakma daha önce yazamadim.a 101 zordur yorar insanı yıpratır.u stune çok gelirler işi ağırdır.is saatleri konusunda başta iyi gorunurler sonra hiç uymazlar o saatlere. Önce hata yapmamış bekleyip sonra doğrusunu gösterirler.gecici olarak çalışıyorum dersen göze batmadan sade bir şekilde çalış.onlarin bi dosyası olur icinde iş tanımı olan.onu isteyip oku birşeyler öğrenirsin orda.kafana takılan birşey olirsada sorabilirsin ben anlatırım.

Back
X