markofoni üyeliği referans

yok canım ne alaka istersen başka adreste verebilirim ........................ özel mesah atamıyorum da onu birine gönderme olarak yazdım :)) rahat olabilirsin

***Bu mesaj mail adresi verildiği için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar gayet hızlı bir şekilde üye olabilirsiniz, .. benim davetlim olarak.. msj atın yeter opuyorumnanaktan

burdan link verilmiyor maalesef.. denedim olmadı.

Son düzenleme:
markafoniden üyelik isteyenlere özel mesaj ile yardımcı olabilirim. üyelik isteyen arkadaşlarım

kullanacağı mail adresini bana özel mesaj ile yollasın.

ben ne oldgunu anlamadım?

Mrkofoni müdavimi olduğum özel alışveriş sitesi.Çok farklı siteler kurulmaya başladı ama mark'ın yeri ayrınaniknanik
Ben fırsat buldukça avantajları kaçırmıyorum.En son peluşlu çorap aldım,bakalım nasıl gelecekaklinialirimsmile Öneririm kızlar kaliteli bir site

Bende üye olmak için mail adreimi göndermek istiyorum ama 50 mesaj olmadığı için özelden mesaj yollayamıyorum.

ben referanssız üye olmuştum .......normalde davet gerekiyomuş ama bende öle bi olay olmadı:uhm: ..direk yaptım üyeliğimi

ben de markafoniden sık sık alışveriş yapıyorum. kullanacağınız mail adresinizi bana gönderirseniz davet edebilirim sizi. hem markafoni hem limango üyeliğim var.

ya daha hiçkimse benim referansımla alışveriş yapmadı demagoji yapmak gibi olmasın ama

referans olurum alışverişçi kızlar...

alışveriş koliklerim benim markafoni trendyol ve limango üyeliklerim var isteyenlere referans olabilirim. bayılıyorum bu sitelere 250 lira olan steve madden botu 69tl ye almıştım

markofoni, gibi 7 8 site var. her türlü site için maillerinizi özelle yazın bende size davetiye gönderebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…