Aşılama Marmara üniversitesi araştırma hastanesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu sayfaya kımse ugramamıs anlaşılan marmarada asılama yaptırıp olumlu sonuc alan varmı>? bende sımdı evrakalrı tatammalıyorum asılama yapılacak dedıler.

bu sayfaya kımse ugramamıs anlaşılan marmarada asılama yaptırıp olumlu sonuc alan varmı>? bende sımdı evrakalrı tatammalıyorum asılama yapılacak dedıler.

ben varım :) zamanında ben de buralarda marmarada aşılama yaptıran var mı diye çok aranmıştım. tam 2 sene önce aşılama yaptırdım ve tuttu çok şükür. şu an kızım 1 yaşında :) darısı başına inşallah

Marmara'da kime gittiniz? Benim tüm tahlillerim mevcut.ama hep özele gittim.artık devlete geçmek istiyorum .prosedir nedir devlette

Lütfen gidenler cevap yazsın ,olumlu yada olumsuz ve çalışma prensipleri nasıl doktorları iyimi

Lütfen gidenler cevap yazsın ,olumlu yada olumsuz ve çalışma prensipleri nasıl doktorları iyimi
Merhaba ben asilama oldum.ne yazikki olumsuz sonuclandi cok fazla skinti yoksa szide ve esinizde asilamayi birden fazlaca deneyebliyorlar 6.yi deneyeni gordum orda. Cok kalabalk ve herseferinde farkli dr oluyor genelde asistan ilac dozunu bile hocamiza soralim oyla soyleyelim diyorlar bir gidin gorun deneyin derim ama olunlu sonuc alan var allahin izniyle..

Merhaba topiğin üstünden 2 yıl geçmiş bu arada marmaraya gidip hamile kalan var mı? Bende başvurmak istiyorum eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var. Birde aşılama için yaş sınırı var mı?

Merhaba,
Bende 1 sene sonunda gebe kalamayınca m.ü.hastanesi infertilite bölümüne başvurdum. Smear testi, kan tahlilleri, rahim filmi, genital kültür testi ve eşinizden semen analizi istiyorlar hepsini tamamladıktan sonra adetin 2inci günü tekrar randevu alıp infertilite ye gittim.Doktor fark etmiyor zaten aylık değişiyorlar ve asistanlar muaneye yapıyor. Dosya mı o ay infertilite bölümüne bakan hoca kimse ona gösteriyorlar ve Rahim içi muayene ile tedaviye karar veriliyor. Benim ve eşimin herhangi bir sorunu çıkmadı. Ben iğne ile başladım gonal f 37, 5 dozu ile başladım 34 yaşındaydım başladığımda (ocakta 35 oldum) 2 yada 3 günde bir kontrole gidiyordum. Bu arada iğne göbekten vuruluyor. Yumurta Büyüdüğü zaman çatlatma iğnesi veriliyor akşam 22.00 vuruyordum 1 gün bekleyip ertesi gün aşılama için hastaneye gittim. Sabah 8 de gidiyorsunuz eşiniz sperm veriyor ve sonra muayene olduğunuz infertilite bölümüne inip bekliyorsunuz 1 saat içinde ortalama gelip sırayla odaya alıp işlem yapılıyor 10 dk dinlenip vajina dan uygulanan jel verilip hastanede ayrılıyorsunux 14 gün sonraya kan tahlili vermek için geleceksiniz. Ben 3 aşılama yaptırdım 3 de tutmadı. Tüp bebek için dosya hazırlamaya başladım 1yıl süresi dolan smear genital kültür ve kan tahlilleri i yeniledim anestezi ve aile hekimliğine gideceğim. Bu arada ilaçlar için rapor çıkıyor 1 kutu gonal f iğne 140 küsür civarı idi. Tüp bebek için enaz iki aşılama ve 3 yıl evlilik şartı olduğundan mayıs ayında evliliğinin 3.yılı dolacak ve ozaman a kadar evrakları toplayacağım. Umarım bilgi verebilmişimdir.

Merhaba bende Pendik'te oturuyorum. Daha önce Kartal eğitim araştırmada kadın doğum doktoru bişey bulamayınca infertiliteye yönlendirdi bende daha yakın olduğu için Marmaraya gitmek istiyorum. Randevu internetten alınıyor mu direk infertilite?

Back
X