Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriMarmarise en yakın tüp bebek merkezi:(
Kimse cevap yazmadı sanırım kimse bilmiyor.Ama ben buldum arkadaşlar Marmariste olupta aşılama ve tüp bebek tedavisi görmek için izmire gitmek artık yok. Yeni doktor yeni klinik açılmış. Klinikte aşılama yapılıyormuş.Ben hafta içi gidip muayene olucam.
merhabalar. Bende marmariste yaşıyorum. Uzun zamandır araştırıyorum marmariste aşılama ve tüp bebek yapan merkez olup olmadığını ama bulamadım. Acaba sizin muayene olduğunuz yer neresidir? o kliniğin adres ve iletişim bilgilerini verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Ben 1 tane doktor buldum Dr. Hüseyin Baş. Ankara Ankalife tüp bebek merkezinden gelmiş. Ben gidip muayene oldum. İşini bilen doktor.Ben beğendim.
İletişim bilgileri252) 413 56 00
Adresi:Çıldır Mah. 153. Sk. No.19/3 Marmaris
Ahu Hetman yolunda muayenesi. İnşallah derdinize derman olur.
Dr.hüseyin baş'ı kesinlikle tavsiye ediyorum. Hem insani açıdan mükemmel bir insan, hem de meslek bilgisi açısından çok bilgili. Bazı doktorlar gibi hastayı müşteri olarak görmüyor ve elinden gelen herşeyi sonuna kadar yapıyor... Kendisine minnettarız...