Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Marmariste bakıcı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Zzzzzttttt

Zzzzz
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
24
0
86
İstanbul
Ewt marmaris küçük bi yerleşim yeri ancak güvenilir bir bakıcı bulmak çok güç
varolan bakıcımız kaçtı
canım isterse bir kap yemek koyarım o kadar çocuk uyursa bende uyurum dedi ve kaçtı:)
işten ayrılmak zorunda kaldım
çaresizim

Merhaba Sarıana mahallesinde kendi evimde çocuk bakmak istiyorum. ılgilenirseniz görüşelim. Seval

3 cocuk buyutmus ve referans verebilecek olan annem için uygun güvenilir bir iş arayışı içerisindeyiz.Marmaris merkez belediye hali civarında oturuyoruz.İlgilenmeniz halinde size ulaşabileceğimiz tel.numarasını da belirterek bana yazabilirsiniz.
İyi Günler

kendi evimizde bakıcıya ihtiyacımız var.yatılı ve 15-20 yaş arası olursa bizim için daha uygun maaş+yemek vs. masrafları bize aittir.yardımcı olursanız sevinirim.(bebeğimiz 2 tane ama uyumlu bebekler 17aylık ve 12 aylık)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb bakıcı olarak çalışmak istiyorum marmaris teyim evliyim 1 çocuğum var.eşim belediyede çalışıyor.bir kişinin çalışması yetmiyor.kalacak yer sorunum yok merkezde oturuyorum.

melikemre hanım çocuğunuz kaç yaşında bende çocuğuma bakıyorum iki buçuk yaşında bi oğlum var ikisine bir bakmak istiyorum eğer sizde düşünürseniz bi görüşelim konuşalım

Zeynep hanım sizinle görüşmek isterim çocukların bakımı ile ilgili ama şunu belirtelim çocuklarınıza bakarken benim iki buçuk yaşında bir oğlum var onada bakıcam eğer anlaşırsak sizinle görüşmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…