glh Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2009 11 0 86 Muğla 30 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi glh #1 mrb ben marmarıse yenı tasındım ve 5 aylık hamıleyım :) burdakı doktorları tanımıyorum bana onerebılecegınız bı doktor varmı?
mrb ben marmarıse yenı tasındım ve 5 aylık hamıleyım :) burdakı doktorları tanımıyorum bana onerebılecegınız bı doktor varmı?
E Elvan84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2011 15 0 36 Muğla 14 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi glh #2 glh .!.: mrb ben marmarıse yenı tasındım ve 5 aylık hamıleyım :) burdakı doktorları tanımıyorum bana onerebılecegınız bı doktor varmı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Bende marmaris' te oturuyorum. Eminim çoktan doğum yapmışsındır. Nerede doğum yaptın ve doktorun kim ? Sevgiler,
glh .!.: mrb ben marmarıse yenı tasındım ve 5 aylık hamıleyım :) burdakı doktorları tanımıyorum bana onerebılecegınız bı doktor varmı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Bende marmaris' te oturuyorum. Eminim çoktan doğum yapmışsındır. Nerede doğum yaptın ve doktorun kim ? Sevgiler,