eline sağlık. ben de denemiştim bu tarifle şeker hamuru yapmayı ama zar zor 1 avuç kadar çıkartmıştım. hiç de kolay değil onun kıvamıyla uğraşmak. hazır şeker hamuru almayı tercih ederim :)
oooy oy sen öpersin de ben hatırlatmaz mıyım hiiiiççççlütfen fotocuklarımı calmayın demiş yaaaseni de o kurabiyelerini de yerimmmm bravo kuzum ilk gordugum yerde opucem alnından bana hatırlat
valla ben asla ugrasamaz hemen atardım o asamada cope tebrik ediyorumm seni bebeğimm... harika görünüyolaaaaaaarrrrellerine sağlıkk
teşekkür ederimne güzelde resimlemişsin...tebrik ederim..çok güzel olmuşlar...
kolay gelsin canım.şimdi ben deniyorum bu tarifiii
marhmallowları bimden aldım ben.. paketin görüntüsünü ekliyimSizi çok tebrik ederim,nekadar meşakatli birşeymiş bu,ilk fırsatta denemek istiyorum,benim oğlanların doğum gününde şeker hamurlu pasta yapmak istiyorum ama buralarda şeker hamuru bulamıyorum,bundan yapsam olur herhalde.,birde bana lazım olan mavi beyaz bunların varmı öyle renkleri bu şekerleri nereden aldınız??
pasta da kaplanabilir. normal şeker hamuruyla yapılan herşeyi yapabilirsiniz. çok sert değil, ancak açıkta bekletirseniz kuruyabilir. o zamanda biraz suyla ıslatıp(örneğin elinizi suyla ıslatıp)hamuru tekrar yoğurun istediğiniz kıvama gelir..bu hamurla pastada kaplanabılırmı uygunmu sertıgı cokmu yapısıyor
çok tesekkurler
sanırım 5 paket hem suslemeye hem kaplamaya yetrlı olur
5 paket çok fazla. en fazla 2 paket ile yapsanız olur.. fotoğrafta göründüğü kadar değildi kurabiyelerim onun bi 3 katı kadar çıkardı daha
merhaba oncelıkle tesekkür ederim paylaşım için bende hamileyim ve değişik şeyler arıyordum hastanede dağıtmak için bu kurabiyelerin bayatlaması kaç günü buluyor yada şöyle demeliyim dondurucuya atsak bu haliyle görüntüde ve tadında bir değişiklik olurmu ?
ben pasta ustasıyım su kadarını söyleyebilirim seker hamuruyla aynı fiyata denk gelio en basta ikincisi seker hamuru kadar pürüzsüz diil acılması cok daha zor ve cok cabuk sertlesio okadar ugrasa degmez aynı ugrasla kendiniz evde seker hamuru yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?