- 12 Kasım 2014
- 106
- 14
- Konu Sahibi marshmallow35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pantolonların beden ve boy ölçülerini yazar mısın cnm?bluzlar ne kadar?Pantolonlar:5tl
elbiseler:10tl
birde zımbalı ceket?pantolonların beden ve boy ölçülerini yazar mısın cnm?bluzlar ne kadar?
Mint yesili pantolon:27 beden.haki yesil ince fitilli likrali kadife:36 beden.siyah yani altin detayli siyah:36/38 bedenpantolonların beden ve boy ölçülerini yazar mısın cnm?bluzlar ne kadar?
Bluzlar m beden 10tl.zimbali ceket m beden (zimbalar yapistirma ve bazilari dustu) 10tlbirde zımbalı ceket?
Selam; cok tesekkur.size de:)♥♥Iyi satışlar cnm.
Selam; bot 10tl.38 numara.pant.lar icin ozeldenyazabilirsin tatlimuygun bır fıyat dersen ayakkabı ve 2 pantolon almak ıstıyorum :)
Elbise koton marka:10tl beden s/m uyumlu.belinde kendinden kusagi var kalinSiyah straplez elbise ne kadar ve bedeni ne
Ozeldekileri gormedim.msngo m beden.takas dusunmuyorum csnim.sevgilercanım mango kazağın hangi beden takas olurmu bide kaç defa yazıcam daha cnm cevap alamadım da
hadiya en sevdiğim modeli sadece benımle takas yapsan olmazmı kargo tutacak zaten 10 tlOzeldekileri gormedim.msngo m beden.takas dusunmuyorum csnim.sevgiler
:))ben 36 gıyıyorum ımkansızzzz