• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mart 2011 de aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben pazar sabah aşılamaya gidiyorum, ilk olacak, az önce çatlatıcı iğne yapıldı. klomen kullanmıştım, ben unutmuş 6 tane içmişim, bu nedenle rahim zarı biraz ince istediğimden dedi doktorum, yeterli bulmazsa belki de bu siklusu atlayacakmışız, normal yöntem deneyecekmişiz, bu ilaç rahim iç zarına böyle bir etki yapabiliyor maalesef dedi. eğer bu ay yapılmazsa önümüzdeki ay iğne ile yumurtlatma tedavisi verecekmiş, bu iğneleri kullanan oldu mu yumurtlatma için??

canım hayırlı olsun aşılaman..

sanırım günde 1 klomen kullandın..
klomenin rahimde böyle bir etkisi olduğunu duymamıştım..

inşallah bebeşin gelir sana..

benim aşılamamın bugün 8. günü...

belirti aramıyorum hiç, zaten test de yapmayacağım..
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

ayyy merhaba canım
aşılama sonucunu öğrendin mi???
ya da ne zaman test yapacaksın?

:49:
arkadaşlar hepınıze Allah tez zamanda verır kucaklarınıza bebıslerınızı ınsallahhhhhhhhhh
Benım sıze bır sorum olucak
bız 3 4 aydır denıyoruz ve sureklı kırmızılarla sonuclanıyor.
Esım sperm testı yaptırdı 58 milyon cıkdı
benımde hormonlarım herseyım normal
Bız bı anlam veremedık doktorda 1 yıldan once normal dedı
Ama ben vakıt kaybetmek ıstemıyorum
Acaba bır ozel doktora gıdıp durumumu anlatsam aşılama dusunurmu ?=
Hatta aşılama bu gıbı durumlar ıcınmı onuda merak etmıyor degılım yanı :44: :44:
YAnı aşılama kişinin isteğiyle oluyormu 4 aylık olusmayan bır gebelık hıkayesı ıcın

canım 1 sene korunmayıpta hamile kalmadıysan dr un der zaten aşılama die benmde sorunum yoktu eşiminde sperm sayısı 60 dı ama olmuodu tıpda bunun bi açıklaması yokmş zaten,ben özel hastanede tedawi görüodum hiç bişeyim yokken bana werdii ilaçlarla(klomen we doğum kontrol hapı)kist olştu başka bi dr a gittiğimde ise kistlerimin 9 cm olduunu we alınması gerktiini söledi ameliyat oldum ameliyattan sonra araştırma hastanesine bi doç.dr a gittim 2 ay sonra aşılama yaparız dedi,2 ay geçti adetimin 2.günü iğne werdi karnımdan wuruldum göbek çewresinden 2 günde bir gittim yumurtalar büyümüşmü die 1 hafta sonra falan 20 mm olmştu o gece çatlatma iğnesi wuruldum ewde 1 gün sonrada aşılama yaptırdım korkulcak bişe yok hiç açımıo hissetmiosn hemde acısa bile gülü sewen dikenine katlancak istiosak bebişleri...sonraaaa bana günler geçmio karnım ağrıo ama kısa sürüo gidio göğüslerim hassaslaşmıştı 10.gün progesteron tahlili werdim 52 çıktı dr um ii olduunu söledi aşılamamın 13.günü gebelik tsti yaptırdım weeeee sonuç pozitifti yani şuan hamileyim ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH IMA isteyen herkeze nasip eder İNŞALLAH tez zamanda kucanıza alırsınız bende hep okurdu yazılanları derdim bende bi gün yazabilcekmiyim acaba hamileyim die ALLAH ım nasip edio işde sabretmek gerekio...we korkulcak bişe yok sen biran önce git dr a çünkü sorun yokmş ikinizde eminim 1.tutar...

kanda da iki hafta sonra mı yapılmalı testi burda daha 11. ve 12.günlerde kanda sonucu öğrenenlerde var bian önce öğrenmek için sabırsızlanıyorum hatamı yapıyorum bilemiyorum kii

ben 10. gün yaptırdım0.2 çıktı 13.gün ise 48 çıktı sonra 162 sonra 627 böle dewam edio ikigünde bir iki katı oluo cwp örendinmi örenmediysen örenince hbr werirmisin merak ettim İNŞALLAH hamilesindir

Merhaba arkadaşlar.Ben de aşılama düşünüyorum ama bu ay gerek kalmaz inş.Adetime bir hafta var ama ama sabah dayanamayıp test yaptım çooook silik bi çizgi vardı.Sizden böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı? Bi de ağzımda sürekli bi tat var. :26:

canım benmde öyle çıkı hafif bi çizgi görünmck kadar erken baktıımız içinmiş umutlandırmak istemem ama ben hamileymişim meğer:)sende ölesindr İNŞALLAH

:49:

canım 1 sene korunmayıpta hamile kalmadıysan dr un der zaten aşılama die benmde sorunum yoktu eşiminde sperm sayısı 60 dı ama olmuodu tıpda bunun bi açıklaması yokmş zaten,ben özel hastanede tedawi görüodum hiç bişeyim yokken bana werdii ilaçlarla(klomen we doğum kontrol hapı)kist olştu başka bi dr a gittiğimde ise kistlerimin 9 cm olduunu we alınması gerktiini söledi ameliyat oldum ameliyattan sonra araştırma hastanesine bi doç.dr a gittim 2 ay sonra aşılama yaparız dedi,2 ay geçti adetimin 2.günü iğne werdi karnımdan wuruldum göbek çewresinden 2 günde bir gittim yumurtalar büyümüşmü die 1 hafta sonra falan 20 mm olmştu o gece çatlatma iğnesi wuruldum ewde 1 gün sonrada aşılama yaptırdım korkulcak bişe yok hiç açımıo hissetmiosn hemde acısa bile gülü sewen dikenine katlancak istiosak bebişleri...sonraaaa bana günler geçmio karnım ağrıo ama kısa sürüo gidio göğüslerim hassaslaşmıştı 10.gün progesteron tahlili werdim 52 çıktı dr um ii olduunu söledi aşılamamın 13.günü gebelik tsti yaptırdım weeeee sonuç pozitifti yani şuan hamileyim ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH IMA isteyen herkeze nasip eder İNŞALLAH tez zamanda kucanıza alırsınız bende hep okurdu yazılanları derdim bende bi gün yazabilcekmiyim acaba hamileyim die ALLAH ım nasip edio işde sabretmek gerekio...we korkulcak bişe yok sen biran önce git dr a çünkü sorun yokmş ikinizde eminim 1.tutar...

canım rabbim bebeğini sana bağışlasın..

inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

ilk aşılamanda mı hamile kaldın??

canım rabbim bebeğini sana bağışlasın..

inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

ilk aşılamanda mı hamile kaldın??

28.03.2011 yaptırdım 1. günüm bugün çok belim ağırıyo ve şişlikler var karnımda ayağımda , ilk aşılamam 41 milyon sperm ile %25 hareketlilik ile yüklendi. bende de 17 mm ,14,5mm,11 mm, yumuşlarım oldu acaba ikiz olabilir mi. tutarmı.

28.03.2011 yaptırdım 1. günüm bugün çok belim ağırıyo ve şişlikler var karnımda ayağımda , ilk aşılamam 41 milyon sperm ile %25 hareketlilik ile yüklendi. bende de 17 mm ,14,5mm,11 mm, yumuşlarım oldu acaba ikiz olabilir mi. tutarmı.

tatlım umutlandırmk istemem ama benmde öle olmştu belim ağrıodu kaarnım şişmişti halsizlik asabiyet göğüs uçlarında hassasiyet İNŞALLAH hamişsindir canım kendini yorma fazla ağır iş yapma ikiz olabilme ihtimali aşılamalarda daha yüksek ama dr lar tek olmasındn yana hayırlısı inşallah

ARKADAŞLAR O KADAR ÇOK KIZIYORUM Kİ SİZE BEN HERGÜN BAKIYORUM SONUÇLARINIZ NE OLDU DİYE GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM LÜTFEN YAZIN
nil _ alp özellikle seninkini merak ediyorum.
sevgiler,

negatif negatiff 2.asilama maleseffffffff

üzülme sakın bu bir sınama allah saglık versin, çogunlukta 3. de ya da tüp bebekte tutuyor o yüzden hiç üzülme benim de ümidim yok aşılama ile hamile kalan çok az insan var umudunu asla yitirme tüp bebek var sonunda ama inşallah 3. de tutar tutmazsada tüp bebekte kesin 2 tane bebişin olur Allah ın izni ile :):):)

inşallah tutar canım..
rabbim yardıncın olsun..

AMİN canım saol ALLAH ım tez zamanda sizede nasip eder İNŞALLAH,evet canım ilk aşılamam tuttu:)

ne güzel...
çok sanslısın.. benim 2. aşılamam tutmuştu ama bebğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar.

kızlar bu arada ben 3. aşılamamın sonucunu aldım..
10. gün beta hcg:8,07
tabi sevindim ben ama
12 gün beta hcg: 6,11

yani olmadı kızlar döllenme oldu ama döllenmiş yumurta rahime tutunamadı.. kimyasal gebelik yaşadım yanii..

hayırlısı diyorum ve adet olmayı bekliyorm

üzülme sakın bu bir sınama allah saglık versin, çogunlukta 3. de ya da tüp bebekte tutuyor o yüzden hiç üzülme benim de ümidim yok aşılama ile hamile kalan çok az insan var umudunu asla yitirme tüp bebek var sonunda ama inşallah 3. de tutar tutmazsada tüp bebekte kesin 2 tane bebişin olur Allah ın izni ile :):):)

bir hafta oldu adet olali hemen hemen atlatmis durumdayim ilk sendromu evet asilamada sans cok cok az ama insan yinede umutlaniyor iste .. tüp bebek de deneyecegiz sansimizi ama verecek olan rabbim vaktimiz ne zaman dolduysa ozaman biz sadece cabaliyoruz iste sen ne durumdasin

inşallah tutar canım..
rabbim yardıncın olsun..

ne güzel...
çok sanslısın.. benim 2. aşılamam tutmuştu ama bebğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar.

kızlar bu arada ben 3. aşılamamın sonucunu aldım..
10. gün beta hcg:8,07
tabi sevindim ben ama
12 gün beta hcg: 6,11

yani olmadı kızlar döllenme oldu ama döllenmiş yumurta rahime tutunamadı.. kimyasal gebelik yaşadım yanii..

hayırlısı diyorum ve adet olmayı bekliyorm

canım üzülme herşeyde bi hayır wardır rabbim hayırlı zmanda hayırlı ewlat nasip eder İNŞALLAH...

arkadaslar mrb
2 kez acık çikolata kisti ameliyatı olmustum bekarken
evlenince cocuk istedik( 9 aylık evliyim bu arada) doktorda yumurta takibi yapıldı klomen+çatlatma iğnesi sonuc negatif hormon tahlillerim normal esimin testleri normal
rahim filmi çektirdim 2 gün önce yapısıklık varmıs kontras madde tam yayılamadı diyor
doktorumda ne iyi ne cok kötü sonuc dedi
isterseniz gelecek ay asılama yapalım dedi ayrıca
Anlamadığım yapısıklık varsa tutar mı asılama bana da bi akıl verin güzeller..

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım mart 24 te ikinci aşılamamı yaptırdım yarın 11. gunum ve kan tahlili yaptırıcam bu kez bi garip duygular içindeyim çok düşünüpte sonradan hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum inşallah hamileyimdir yarın yazarımmmm

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım mart 24 te ikinci aşılamamı yaptırdım yarın 11. gunum ve kan tahlili yaptırıcam bu kez bi garip duygular içindeyim çok düşünüpte sonradan hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum inşallah hamileyimdir yarın yazarımmmm

ben de bu topiği takip edenlerdenim.seninle bir gün arayla yaptırmışız.ben de 25 te oldum.benimde ikinci aşılamamdı.bana kan tahlilini cuma günü yaparsın demişti.ne umutluyum ne umutsuz artık yavaş yavaş umutlarım tükeniyor gibi .cumaya kadar
bekliyeceğim galiba.umarım herkesin gönlündeki olur.

arkadaslar mrb
2 kez acık çikolata kisti ameliyatı olmustum bekarken
evlenince cocuk istedik( 9 aylık evliyim bu arada) doktorda yumurta takibi yapıldı klomen+çatlatma iğnesi sonuc negatif hormon tahlillerim normal esimin testleri normal
rahim filmi çektirdim 2 gün önce yapısıklık varmıs kontras madde tam yayılamadı diyor
doktorumda ne iyi ne cok kötü sonuc dedi
isterseniz gelecek ay asılama yapalım dedi ayrıca
Anlamadığım yapısıklık varsa tutar mı asılama bana da bi akıl verin güzeller..

tatlım bende senin gibiyim bendeki çikolata kisti deildi yanlız 10 cm kist aldırdım iki yumurtalığımdanda üstelik açık ameliyat oldum 2 ay bekledik 2 ay sonra aşılama yaptırdım sonuç pozitif benmde hiç sorunum yoktu eşimdede yoktu aynı senn yaşadıklarını yaşadım klomen çatlatma iğnesi rahim filmi ama en sonunda nasip oldu ŞÜKÜRLER olsunki ALLAH ım sizlerede nasip eder inşallah tawsiyem eğer istiosn çocuk aşılama yaptır bence dene şansını...

Back
X