Mart 2014 Annelerinin Kilo Takibi

36.haftadayım

yediklerim sabah 2-3 çeşit peynir bolca yiyorum hergün en az 1 yumurta 2-3 ceviz, süt öğlen akşam protein ağırlıklı et kavurma kıyma köfte mercimekli köfte kuru fasülye gibi şeyler.pilavı buzlukta kavanozda sakladığım et suyuyla yapıyorum.her yemeğin yanında kendi yaptıgım yağsız yayık ayranı.. pirinçten çok bulguru tercih ediyorum haftada 1-2 kez balık yiyorum. ara öğünlerde meyve, muzlu süt. portakal suyu.. bu arada aburcuburda hamurişi de yiyorum. kilo çok aldım.57 kg ile başladım 73 kiloyum şuan.. önceki gebeliklerimde daha çok almıştım doğuma kadar 85 kg oldum ikisinde de.. ama hiç diyet yapmasanızda bebek 1,5 yaşına geldiginde kilolar gidiyor enazından eski kıyafetlerin içine girebiliyorsunuz.. gece sık uyanmak uykusuzluk yorgunluk, bebek yürümeye başlayınca sürekli peşinde dolanmak... emzirmek kilo verdiriyor.. yeterki süt olsun diye tatlı yemeyi abartmayın bol su için

37. haftadayım ve bugün itibariyle 63 kilo olmuşum yani toplam 7 kilo doğuma 10 kiloyu bulmaz heralde...:10:

maşşallah kızlar geneliniz az kilo almış ben 67 kiloyla başladım şuan 85 kiloyum şekerden dolayı diyet yaptığım halde bukadar aldım..ama ben iki yıl bebiş için tedavi gördüm iğne ilaç onlardan dolayı bukadar aldım sanırım..bebeğim sağlıkla gelsinde bi şekilde veririm kiloları:))

70 kilo ile başladığım hamilelik srüveninde şuan 68 kiloyum sanırım cumartesiye kadar 69 olurum ve -1 ilebitiricem oğlum aldırmak yerine daha da verdirdi bana seviyo annesini:1::49:

70 kilo ile başladığım hamilelik srüveninde şuan 68 kiloyum sanırım cumartesiye kadar 69 olurum ve -1 ilebitiricem oğlum aldırmak yerine daha da verdirdi bana seviyo annesini:1::49:

oyy maşallah ben 6 kilo aldım 83tüm 89 oldum

Son düzenleme:
48 kilo ile basladim 59 kiloyum su an iki aydir kilo almadim da zaten hamileliyim boyunca da su ve meyve disinda fazla bir sey yediyimi soyleyemem cunku tiskiniyorum yemek gorunce ama bu kadar fazla kiloyuda nasil aldim cok merak ediyorum:49: et tatli ekmek hic yiyemedim hamileliyim boyunca meyve disinda da ayda hesaplasam 7-8 kez zeytinyagli salata hazirlayip yedim bir porsiyon oda ama cok sukur besimin kilosunda gelisimide iyi hatta gecen hafta doktorum martin10-15 dogum yaparsin sen cunku ufaklik artik hazir ama kendim iyi diyilim kanim cok dusuk ilac igne falan da yaptirdim ama banamisin demiyor cok yazdim galiba:1:

48 kilo ile basladim 59 kiloyum su an iki aydir kilo almadim da zaten hamileliyim boyunca da su ve meyve disinda fazla bir sey yediyimi soyleyemem cunku tiskiniyorum yemek gorunce ama bu kadar fazla kiloyuda nasil aldim cok merak ediyorum:49: et tatli ekmek hic yiyemedim hamileliyim boyunca meyve disinda da ayda hesaplasam 7-8 kez zeytinyagli salata hazirlayip yedim bir porsiyon oda ama cok sukur besimin kilosunda gelisimide iyi hatta gecen hafta doktorum martin10-15 dogum yaparsin sen cunku ufaklik artik hazir ama kendim iyi diyilim kanim cok dusuk ilac igne falan da yaptirdim ama banamisin demiyor cok yazdim galiba:1:

bebeginizin iyinolmasina sevindim ama meyvadaki aeker de kilo alimi yapiyor tabii ki. vucuda cok gida girmeyince vucut onu depoluyor.aldiginiz kilo d normal bebisinizin gelisimi icin. ay benim son 1 haftam, 12 kgdayim almam umarim baska:)

merhaba güzel mart anneleri.topik bir süredir sessizleşmiş.herkes ya doğurda ya doğuracak.ben de kısmetse yarın sabah kızıma kavuşuyorum. miladımız doldu. son 1 haftada daha önce okuduğum gibi 1 kg kayıp yaşadım. toplam 11 kg ile hamileliğimi tamamlamış bulunuyorum. bakalım doğumdan sonra eve geldiğimizde tartı ne gösterecek. ilk doğumumda 20 kg aldıktan sonra eve geldiğimde 9 kg vermiştim ama çok ödem toplamıştım. ayakkabılarıma girememiştim. bu sefer ne yüzüklerim ne ayakkabılarım dar geldi ve pek şişmedim o yüzden 9 kg beklemiyorum:) şu an zaten tek düşündüğüm kızımın ve benim sağlıklı olmamız. doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum, doğumu bekleyenlere de Allah kolaylık versin bir avazda sorunsuzca olsun diyorum :nazar::nazar:

Back
X