Mart 2017 tüp bebek yaptırıp,negatif olanlar buraya

2.denemeydı. 5.gun dondurulmuş 2 embrıyo transferı yapılmıştı ve negatıf .. ilki 8.haftada kurtajdı.
Şimdi tekrar basladık. Dılerım bu kez pozıtıf olur ve devam eder.

Bende çok kötüyüm.dondurulmuş ilaçsız tedavi neden yapıldo anlamadım.negarif acaba eeken gittim o yüzden mi adetim de gelmedi.yarın tekrar kan vericem.9 günde kanda çıkmaz diyorlar.hoca da erken gelmişsiniz negatif dedi.pzartesi gelin kan verin dedi.belki bir ümit

2.denemeydı. 5.gun dondurulmuş 2 embrıyo transferı yapılmıştı ve negatıf .. ilki 8.haftada kurtajdı.
Şimdi tekrar basladık. Dılerım bu kez pozıtıf olur ve devam eder.
Cnm bişey soru cam,kan verdikten sonra adetin kac günde geldi?Dilerim bu kez başarılı olursunuz.

Cnm bişey soru cam,kan verdikten sonra adetin kac günde geldi?Dilerim bu kez başarılı olursunuz.
Tahlıl gunumden bır gun önce regli oldum cnm
Herseyın bır zamanı olduguna ınanıyorum ben dilerim bu kez olur.

Bende çok kötüyüm.dondurulmuş ilaçsız tedavi neden yapıldo anlamadım.negarif acaba eeken gittim o yüzden mi adetim de gelmedi.yarın tekrar kan vericem.9 günde kanda çıkmaz diyorlar.hoca da erken gelmişsiniz negatif dedi.pzartesi gelin kan verin dedi.belki bir ümit
Kacıncı gun embrıyosuydu? 5.gun ise 7-8. Gunde ıdrarda net oluyor.

Canım buarada ilacsız tedavıyı destekleyen dr lar var. Doğal siklusta gebeliği elde eden. Bırcok makaledede bu durumu desteklıyor. Sende bır sorun yoksa rahıme mudahalesız olması ıyı geliyor kulaga. Ancak madem tedavı goruyoruz gereklı onlem ve mudahaleler alınsın bnce

Canım buarada ilacsız tedavıyı destekleyen dr lar var. Doğal siklusta gebeliği elde eden. Bırcok makaledede bu durumu desteklıyor. Sende bır sorun yoksa rahıme mudahalesız olması ıyı geliyor kulaga. Ancak madem tedavı goruyoruz gereklı onlem ve mudahaleler alınsın bnce
Benim yumurt rezervim düşük ve benim gibi olanlara ilaçsız tedavi pek önerilmiyor.kafam karışık bu yüzden.

Benim yumurt rezervim düşük ve benim gibi olanlara ilaçsız tedavi pek önerilmiyor.kafam karışık bu yüzden.
Haklısın sebepsiz ınfertilitede genelde uygulandıgına sahıt oldum.
Ama yapılmıs sonuna gelınmıs bır tedavi için uzme kendını bundan sonrası için dr da bu yontemde vucudun reaksıyonunu gozlemlemek istemiştir.

Geçmiş olsun üzülmeyin inşallah bi daha ki sefere.
Bende bugün yumurtalarımın döllenmediğini öğrendim transfer bile olamadan bitti tedavi.
Hayırlısı

Geçmiş olsun üzülmeyin inşallah bi daha ki sefere.
Bende bugün yumurtalarımın döllenmediğini öğrendim transfer bile olamadan bitti tedavi.
Hayırlısı
Çok tskr ederim Derbent.Artık önümüze bakacağız.Dilerim hepimiz için hayırlısı.Allah im isteyen herkese sağlıklı güzel çocuklar versin:KK5:

Defrent Defrent siz kaan aydosla gorustunuzmu canim bide sislideki doktordan sonra yazarmisin begendinmi begenmedinmi bakalim bende yarin emek beye goruncem hakkimizda hayirlisi

Ozel degilse sorun neydi canim sizdeki
Benim yumurta rezervim düşük cnm maalesef.ilk tup bebek denemem tutmuştu,16. Haftada amniyon sıvısı geldi bebeğin.2. Ve 3. Tup bebek tutmadı hiccc,doktora cok kizdim,cunku benim yumurta rezervim cok dusuk ve yasim 39,bana ilacsuz tedavi uyguladı en son.ama bütün dosyalarimi kopyasını aldım bir daha orada yaptirmayacagim:KK34:

Benim yumurta rezervim düşük cnm maalesef.ilk tup bebek denemem tutmuştu,16. Haftada amniyon sıvısı geldi bebeğin.2. Ve 3. Tup bebek tutmadı hiccc,doktora cok kizdim,cunku benim yumurta rezervim cok dusuk ve yasim 39,bana ilacsuz tedavi uyguladı en son.ama bütün dosyalarimi kopyasını aldım bir daha orada yaptirmayacagim:KK34:
Ilacsiz nasil oluyo deneme

Defrent Defrent siz kaan aydosla gorustunuzmu canim bide sislideki doktordan sonra yazarmisin begendinmi begenmedinmi bakalim bende yarin emek beye goruncem hakkimizda hayirlisi
B beyhude58 kaan aydos la görüşmedik ama söylediği bitkisel şeylerı yiyoruz .
Bide sanırım önce acıbadem e sonra şişli ye gideceğiz her ikisinde de yazarım canım .
Sen tedaviye başlamadın daha dimi

Ilacsiz nasil oluyo deneme
Benim dondurulmuş embriyon vardı iki tane iyi kalite ,doktor senin adetinden sonra ilaç vermeden normal yumurtalarının büyümesini takip edeceğiz ve istediğimiz büyüklüğe gelince transferi yapacağız dedi ve catlatma ignesinden sonra transferi yaptı,sonuç fos çıktı,çünkü benim yumurta rezervin az,yumurtalarını ilaçla büyütüp sonrasinda da transferi destekleyici ilaçlar vermeliydi,ama ya tutarsa diye yaptı.bu yüzden gerçekten güvenilir merkezlerde yaptırın,ben cook pismanimm:KK20:

Defrent Defrent canim bugun gittik emek beyle gorustuk oda olacakalari anlatti iste zor bi durummus benimki yumurta rezervim iyi ama kalitesiz iste vitamin verdi dusunursek haziranda baslayabilirsiniz dedi..

Back
X