Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye erken olsun kiÇok mu erken olur bu grup için❤
Ben bugün kese ve yolk kesesini gördüm daha 5+2yim betam da 10000 Çıktı bugün ama kıpkırmızı kanama oldu doktora gittim acile hemen Bi sıkıntı yok görünürde ilaç iğne tüm şeyleri de kullanıyorum 1haftadır ama bu kanama neden bilmiyorum istirahat de ediyorum ama anlamıyorumHenüz keseyi ve kalp atışını duymadım. O yüzden dedim.
Canım merhaba bende bugün 6+5 oldum çok şükür. 6+2 de uzun bir yolculuğa çıktım malesef ve döndüğüm gün aşırı yoğun bir kanama geçirdim 1 gece hastanede kaldım ama bebeğimin kalp atışını gördüm doktor sağlıklı olduğunu fakat yüksek düşğk riskim olduğunu söyledi günde 2 defa progestan kullanıyordum 3 e çıkardı düşük önleyici iğne yaptı sürekli yatıyorum WC dışında kalkmıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder İnşallah bol bol dua ediyorumBen bugün kese ve yolk kesesini gördüm daha 5+2yim betam da 10000 Çıktı bugün ama kıpkırmızı kanama oldu doktora gittim acile hemen Bi sıkıntı yok görünürde ilaç iğne tüm şeyleri de kullanıyorum 1haftadır ama bu kanama neden bilmiyorum istirahat de ediyorum ama anlamıyorum
Allah yardımcımız olsun.. Kanama olmuyor artık şükürler olsun Rabbim ama kahve lekelerim devam ediyor.. Ben daha kalp atışı göremedim yarın nasipse bakalım inşalllahCanım merhaba bende bugün 6+5 oldum çok şükür. 6+2 de uzun bir yolculuğa çıktım malesef ve döndüğüm gün aşırı yoğun bir kanama geçirdim 1 gece hastanede kaldım ama bebeğimin kalp atışını gördüm doktor sağlıklı olduğunu fakat yüksek düşğk riskim olduğunu söyledi günde 2 defa progestan kullanıyordum 3 e çıkardı düşük önleyici iğne yaptı sürekli yatıyorum WC dışında kalkmıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder İnşallah bol bol dua ediyorum
Canım bence o kadar kafana takma bndede bazen oluyo bazen olmuyo.stres yapma güzel düşün güzel olsun inşallahKızlar göğüs ağrım azaldı sizce ters giden bişeylermi var..kesemi gördüm 1 hafta önce sizin ağrınız ne durumda
Benimde kanama olmuyor çok şükür ama kahverengi lekeler devam ediyor kalan parçaların geldiğini düşünüyorum içimizi ferah tutalım sende İnşallah hayırlısıyla bebişinin kalp atışını duyarsın. Gerçi bana doktor kalp atışını dinletmedi bebeğe zararlı dedi ama ultrasonsaki ekranda gördük kalbinin pıt pıt attığınıAllah yardımcımız olsun.. Kanama olmuyor artık şükürler olsun Rabbim ama kahve lekelerim devam ediyor.. Ben daha kalp atışı göremedim yarın nasipse bakalım inşalllah
Teşekkürler inşallahBenimde kanama olmuyor çok şükür ama kahverengi lekeler devam ediyor kalan parçaların geldiğini düşünüyorum içimizi ferah tutalım sende İnşallah hayırlısıyla bebişinin kalp atışını duyarsın. Gerçi bana doktor kalp atışını dinletmedi bebeğe zararlı dedi ama ultrasonsaki ekranda gördük kalbinin pıt pıt attığını![]()
Ben de bugün 6+6yım ben de duydum kalp atışını... benim de 3 haftadır falan kahve lekem var progestan ilaç ve iğne kullanıyorum sarı kahve karışımı devam doktor kanama yoksa sıkıntı yok dediMerhaba kızlar, bende 8+5 im. Kalp atışını duyalı çok oldu.Benimkide tüp bebek.
Yalniz bugün sabahtan beri kahverengi lekelenmem var benimde![]()
Cok yormamaya calis kendini canim, ben her gun progesteron iğnesi vuruluyorum. Haftada 1 günde baska bir igne vuruluyorum düsük önleyici. Ayrica günde 4 adet progestan fitilimde var. Kesildi cok şükür lekelenmemBen de bugün 6+6yım ben de duydum kalp atışını... benim de 3 haftadır falan kahve lekem var progestan ilaç ve iğne kullanıyorum sarı kahve karışımı devam doktor kanama yoksa sıkıntı yok dedi
Merhaba lekelenmeniz ne kadar sürede geçti benimde var kesenin yanında kanama varmış serum ve iğne vurdular şuan yok ama korkuyorum o kanama bölgesindenMerhaba kızlar, bende 8+5 im. Kalp atışını duyalı çok oldu.Benimkide tüp bebek.
Yalniz bugün sabahtan beri kahverengi lekelenmem var benimde![]()