- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
Hadi bakalım inşallah benimde bu ay erken geldi normalde 11 şubattı,7sinde oldumBende pcos var normalde 9 u gözüküyor ama bu ay da geç geldi ondan 10 u dedimBir de rahim yarası vardı onu dondurttum 3. ay olcak bu ay 3 aya iyileşir demişlerdi hadi inşallah
Benimde gece çok ağrım vardı inşallah kist falan olmamıştır yaAminn kuzum inşaAllahTelaş yapman için söylemiyorum ama bende 1 ay önce 22.günümde erkenden adet olmuştum çok ağrılı sancılı geçti sürekli ağlıyodum geceleri, ağrı kesici bile fayda etmiyodu en son mide bulantısı baş dönmeside eşlik edince dayanamadım doktora gittim 2 tane folikul kistim olduğunu öğrendim meğersem yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş daha sonra doğum kontrol ilacı kullandım en son adetimde de çok şükür attım kisti. Eğer bu şekilde belirtilerin devam ederse bi kontrole git istersen kuzum
İnşaAllah canım sen yine de kötü düşünme ama devam ederse eğer kontrol ettirmen de fayda var bence bu işler aksatmaya gelmezBenimde gece çok ağrım vardı inşallah kist falan olmamıştır ya
Dikmen de 19 Mayıs hastanesi Naciye hanım gerçekten ilgili dikmende oturduğumuz için d zamanlar çevremden çok kişinin memnun kaldığını duydum hastane dışarıdaki özellere göre daha uygun tabi özel sigortanız varsa daha iyi olur bence deneyin derim en azından bir abla gibi oturup derdinizi dinliyor ve gerekeni yapıyor ben bekarken bana söylemişti biran önce çocuk düşün babasını bul diyeAnkaradayım bende 19 mayıs hastanesini hiç duymadım canım ya. Çok ilgili mi Naciye hanım. Sen gittin mi memnun musun? Bu ayda olmazsa diğer ay gitsem mi acaba
11 şubatta olmam gerekşrken adeti 7 Şubat'ta oldum,şuan mide bulantısı baş dnmesi varkuzu senin problem neydi ben kaçırdım galiba kimyasal mı geçirmiştin ?
bazen zamanlarda şaşmalar oluyor ama yinede bi doktoruna görün istersen11 şubatta olmam gerekşrken adeti 7 Şubat'ta oldum,şuan mide bulantısı baş dnmesi var
Olabilir canimmKuzum özel klinige gitmiştim diğer hormonlarda sıkıntı olmayınca bakmadılar sanırım belki de çektikleri özel hastanede yoktu bakılmiyordu bilmiyorum
Hoşbuldum inşallah tüm grup sağlıklı bebiş haberleri alır bu ayMerhaba hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum, umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzde
Ben de hahahHayırlı olsun guzum yeni topiğinBen henüz Şubattayım.. Regl olursam gelirimmmm hemen
Hosbuldum insaAllah hepimiz alırızEkliyorum hemen hoşgeldin aramıza, inşallah bu ay hayırlı haberler alırız da veririzde
Sen burda ne arıyorsun
Daha şubat ayının adetini olmadınız mı sizKizzzz her yerde ben varimmmm şimdiden yazıyım burada arkadaslarim olduuu kaynastim gittiiii kizlarlA
Yokkk canimmmDaha şubat ayının adetini olmadınız mı siz
Ahahah ben de şimdiden bakınıyorum buraya yeni mekanımızKizzzz her yerde ben varimmmm şimdiden yazıyım burada arkadaslarim olduuu kaynastim gittiiii kizlarlA
Ahahah ben de şimdiden bakınıyorum buraya yeni mekanımız
Ay ay geziyoruz bakalım nerede duracağızAynnnen isinalim burayada. Gebelik sayfalarinin Demisbasiyiz biz
Vardır bunda da bir hayır canımBende henuz olmadım ama esimde bende koronayız yumurtlama gunum bikac gun icinde kesin marta transfer olcam o yuzden burayı da takip ediyorum sessiz sedasız..
Evet bende öyle düşünüyorum tek kötü olan esim tedavi görüyor onu kötü etkilemesin 1 ay daha beklenir. Tesekkur ederimVardır bunda da bir hayır canımçok geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?