• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar lütfen bana bir akıl verin ‼️‼️
Benim ovulasyon testim cuma ve cumartesi pikdi ve o günleri değerlendirdim
Bugün çatlama olmuş bugün ara verip yarın mı denesem 3 gün üst üste çok fazla sanki

Iyi sayilirim canim oglum pek bisiy yemiyor habire kulak çekiyor ona canim skkin galiba dis geliyor. Aksam cok agrim oldu cok ağladım belim.simdide agriyo ama aksamki gibi degil. Hala bisiy yiyemedim modum düşük iste yine. 😶

Sen naptin? Ben senin yerinde olsammm cok.guzrl yemrkler pisiirrrir disarda kocamla takilir gezer tozardim valla çocuktan sonra zor. Yada evde kocamla battaniye altina girer film izlerdim ben👽

Viiiy benim duygu durum bozuklugu tavan. Ilk hamileligimde hic durduk yere aglamadjm gayet mantikli bir insan olarak bitirdim ama bu yasadigim dusunceler hamileliktense esim ayvayi yedi 🤣🤣🤣🤣🤣
yapıyoruz kuzu biz onu sürekli hatta artık izleyecek dizi gezecek yer kalmadı gerisini sen düşün ❤️ artık bebek vakti 😍😍

Iyi sayilirim canim oglum pek bisiy yemiyor habire kulak çekiyor ona canim skkin galiba dis geliyor. Aksam cok agrim oldu cok ağladım belim.simdide agriyo ama aksamki gibi degil. Hala bisiy yiyemedim modum düşük iste yine. 😶

Sen naptin? Ben senin yerinde olsammm cok.guzrl yemrkler pisiirrrir disarda kocamla takilir gezer tozardim valla çocuktan sonra zor. Yada evde kocamla battaniye altina girer film izlerdim ben👽

Viiiy benim duygu durum bozuklugu tavan. Ilk hamileligimde hic durduk yere aglamadjm gayet mantikli bir insan olarak bitirdim ama bu yasadigim dusunceler hamileliktense esim ayvayi yedi 🤣🤣🤣🤣🤣
sen şimdi bırak beni yarın senin bat günün 😍😍 ayyy hadi inşallah bak grupta belliki en erken biz uyanıyoruz hemen yap at 😍😍 hadi inşallah

Bugün çatlama olmuş bugün ara verip yarın mı denesem 3 gün üst üste çok fazla sanki
Çatlamadan sonraki 24 saat içinde değerlendirirsen bence iyi olur canım.. yumuşların yaşama süresi içinde yani.. hani bu aksam yada yarın sabah olabilir sen hesap et..

kuzu eğer mümkünse hatta 4 gün üst üste değerlendir derim

Back
X