- 7 Nisan 2021
- 565
- 340
- 53
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #4.301
Hayır canım yarın gidicem beşinci günü başlıcam kist yapmamışsa maalesef klomen bende iki kere kist yaptıMerhaba başladınız mı klomene?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım yarın gidicem beşinci günü başlıcam kist yapmamışsa maalesef klomen bende iki kere kist yaptıMerhaba başladınız mı klomene?
6 Mart ama erkende olabilir yumurtlamam erken olduSanki var gibi bat ne zaman
Bence kan da cikar ozaman net olarak6 Mart ama erkende olabilir yumurtlamam erken oldu
Sende mi burdasın![]()
Bence çıkacak ilk idrar ile deneyin muhtemelen gebelik gibiSanırım kendimi kandırıyorum canım bugün yumurtlamadan sonra 11.günüm çıkar inşallah ilerleyen zamanlarda
sen bi boşluk bulursun dicem de bugün sadece nöbetçiler var, benim de folik asit bitmişti fellik fellik eczane aradım buldum bugün
yapıyoruz kuzu biz onu sürekli hatta artık izleyecek dizi gezecek yer kalmadı gerisini sen düşünIyi sayilirim canim oglum pek bisiy yemiyor habire kulak çekiyor ona canim skkin galiba dis geliyor. Aksam cok agrim oldu cok ağladım belim.simdide agriyo ama aksamki gibi degil. Hala bisiy yiyemedim modum düşük iste yine.
Sen naptin? Ben senin yerinde olsammm cok.guzrl yemrkler pisiirrrir disarda kocamla takilir gezer tozardim valla çocuktan sonra zor. Yada evde kocamla battaniye altina girer film izlerdim ben
Viiiy benim duygu durum bozuklugu tavan. Ilk hamileligimde hic durduk yere aglamadjm gayet mantikli bir insan olarak bitirdim ama bu yasadigim dusunceler hamileliktense esim ayvayi yedi![]()
sen şimdi bırak beni yarın senin bat gününIyi sayilirim canim oglum pek bisiy yemiyor habire kulak çekiyor ona canim skkin galiba dis geliyor. Aksam cok agrim oldu cok ağladım belim.simdide agriyo ama aksamki gibi degil. Hala bisiy yiyemedim modum düşük iste yine.
Sen naptin? Ben senin yerinde olsammm cok.guzrl yemrkler pisiirrrir disarda kocamla takilir gezer tozardim valla çocuktan sonra zor. Yada evde kocamla battaniye altina girer film izlerdim ben
Viiiy benim duygu durum bozuklugu tavan. Ilk hamileligimde hic durduk yere aglamadjm gayet mantikli bir insan olarak bitirdim ama bu yasadigim dusunceler hamileliktense esim ayvayi yedi![]()
nöbetçi eczane yakınlarda yokBence hassas gebelik testi alıp yapmalisin koş nöbetçi eczaneye bizde merak ettik![]()
mazallah ya bebiş varsa da folik asitsiz olursa 1 gün eksik olursa ne yaparım abooww modunda koştum eczaneyeo anını hayal ettim bi an, hay Allah ne olacak böyle halimiz
![]()
Çatlamadan sonraki 24 saat içinde değerlendirirsen bence iyi olur canım.. yumuşların yaşama süresi içinde yani.. hani bu aksam yada yarın sabah olabilir sen hesap et..Kızlar lütfen bana bir akıl verin
Benim ovulasyon testim cuma ve cumartesi pikdi ve o günleri değerlendirdim
Bugün çatlama olmuş bugün ara verip yarın mı denesem 3 gün üst üste çok fazla sanki
benim bi şappidi şubbidi terliklerim varmazallah ya bebiş varsa da folik asitsiz olursa 1 gün eksik olursa ne yaparım abooww modunda koştum eczaneye![]()
kuzu eğer mümkünse hatta 4 gün üst üste değerlendir derimKızlar lütfen bana bir akıl verin
Bugün çatlama olmuş bugün ara verip yarın mı denesem 3 gün üst üste çok fazla sanki
Bizim de omega bitmişti, sipariş gelmedimazallah ya bebiş varsa da folik asitsiz olursa 1 gün eksik olursa ne yaparım abooww modunda koştum eczaneye![]()
Cesaret edemiyorumBence kan da cikar ozaman net olarak
Bence değerlendirmelisin, çatlama önemliKızlar lütfen bana bir akıl verin
Yarın Sabah ilk idrarla yapacağımBence çıkacak ilk idrar ile deneyin muhtemelen gebelik gibi
kaçınılmaz öğreneceğiz olumlı da olsa olumsuz da. olsa topla cesaretiniCesaret edemiyorum![]()