• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim 30 yaşında 31 e gircek gencim ama işte üzülüyor insan hele de insanlar sende yokmuş bi şey diyince kafam atıyo hemde üzülüyorum
Sakın üzelme senin en çok ihiyacın olan şey rahat olamn stres yapmaman kuzum. he o insan dediğin şeyleri duyma çünki onlar insan değil o tiplere ben hala bir sıfat bulamdım. Ki bilseler bu insan dediklerin yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekler. Sen kendi hayatına eşinle mutluluğuna bak vakti zamanı gelince kuzunuz sizi bulur inşallah🙂

Sen adet olursan da yeniden kan ver kuzum nolur nolmaz öyle olup gebe olanları duydum..Olmayınca zaten 0 kusurlerde çıkıyor 4 5 defa kan yaptım hep 0.200, 0.500 daha 1 i bile göremedim görsem umutlanirdim 🤣🤣
Ya ben heveslenemiom aralıkta adet günü gitmiştim 2,0 geldi sonra adet olmuştum ama olsun isterim nasip bakalım bekleyip görcez🤲🏻🙏🏻Umarım hepimiz hamilelik haberini alırız

Yok bütün değerlerim normal çıkıyor tüplere ds baktırdım o da açıktı en son bir aşılama denedik o da kısmet olmadı dinlenmeye çekildik. Yalnız geçenlerde normal rutin kontrol için tahliller yaptırdım demir ve D vitamini eksik çıktı, birde tsh 3.12 veya 2.84 arası oynuyor tüplere baktırdığımda doktorum bazen böyle küçük değerler etkili olabiliyor bu ay normal ilaçsız deneyelim öbür ay gel tsh için ufak dozda bir ilaç başlayalım demişti ona da tekrar gitmek kısmet olmadı ama aklıma takıldı aceba etkiler mi diye. O doktor dışında hiçbiri söylememişti bunu.
canım D vitamini cok onemli, TR genelinde insanların yuzde 75nde düşükmüş bana doktor soylemişti. oyuzden düşük miktarlarda her gün D vit kullanmanın yararı var. ben bu ay D vtamini kullandım, normalde yumurta akıntısı yoktu birkac aydır, D vitamininden oldugunu düşünüyorum bayag yumurta akı kıvamında akıntı oldu, muhtemelen güzel büyüdü yumurta ve catladı. ama hasta oldugum icin değerlendiremedik, inşallah önümüzdeki aylara :)

Sakın üzelme senin en çok ihiyacın olan şey rahat olamn stres yapmaman kuzum. he o insan dediğin şeyleri duyma çünki onlar insan değil o tiplere ben hala bir sıfat bulamdım. Ki bilseler bu insan dediklerin yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekler. Sen kendi hayatına eşinle mutluluğuna bak vakti zamanı gelince kuzunuz sizi bulur inşallah🙂
Bak şunuda söyleyim belki sana moral olur benim ilk hamileliğim 28 yaşımdı eşim de 31 di hiç üzme kendini etrafa kapat kulağını kendini dinle😍

Evet canım bat günü yaparım eğer adet olmazsam. Zaten nedense hiç içimden gelmiyor test filan hiç bı isteğim heyecanım yok üzülüyorum bu halime hem bebek isteyip istemediğime emin olamadım kafam karışık şu sıralar.
Tam beni anlatmşsın sanki canım aynı hisler

Daha 10 gün olmuş aşılama bebe rahme düşünce mi yakalayayim dedin niye acele ettin kan testi için 😁🤣
Ya ben heveslenemiom aralıkta adet günü gitmiştim 2,0 geldi sonra adet olmuştum ama olsun isterim nasip bakalım bekleyip görcez🤲🏻🙏🏻Umarım hepimiz hamilelik haberini alırız

15.günü ondan umutlanmıyorum pek aşılamada da geç döllenme olur mu Kİ
canım senı uzmek ıstemem umudunu kırmakta ıstemem ,herkesınde aynı olmaz
benım 11.gun 24 cıkmıstı degerım ılk asılamada, doktorum cok dusuk demıstı sonra 12 ye dustu kımyasal oldu.
ama gec dollenme ıhtımalı de olabılır belkı . doktoruna sorsana bi

Ben artık bu ayda olmazsa akışına bırakcam ,kilo vermeye odaklancam.Olmazsa yapcak bişi yok.Vermem gereken 15-20 kilom var.Aralıklı oruç yapıyorum.3 ayda verebildiğim kadar vermek istiyorum.

Back
X