- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.121
Bugün bende çok üzgündum. bebisleri görmek beni de mutlu etti. İnşallah kendimizinkileri de görürüz.Bugün çok üzgündumm ay bu testler neşemiii yerine getirdi yaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün bende çok üzgündum. bebisleri görmek beni de mutlu etti. İnşallah kendimizinkileri de görürüz.Bugün çok üzgündumm ay bu testler neşemiii yerine getirdi yaaa![]()
Aminnnn aminnnn kuzum inşallah yaSırayla hepimiz pozitif görürüz inşallah mart bahar başlangıcı yeniden doğuş bizede yenilik getirsin![]()
Hadi inşallah güzel haberler verirsin kuzumCanım kızlar nasılsınız? Ben bugün saat 13.05te ilk defa çatlatma iğnemi oldum, bata kadar estrofem kullan dedi.Vücudum cayır cayır yanıyorsağda 25 mm solda 20 mm yumurta var, önceden daha çoktu baskın olmayanlar erimiş. Bugünlerde iğne olanlar ses edin beraber bekleyelimm
![]()
İkiside pozitif. Mutluluk gözyaşı onlar değil miKızlar baştaki öğlen yaptığım erken test,dayanamadım klasik ucuzlardan da denedim sonuç bu![]()
Çok sağol canım, dayanamadım artık gözüme vuruyordu ağrı, içtim. Umarım bişey olmaz hastaneye de gitsem farklı bişey yapmazlardı diye düşündüm.Parol hafif.bir hap iç inşallah geçirir geçmiş olsun canım
Aminnn inşallah hepimiz verelim yeter beklediğimizHadi inşallah güzel haberler verirsin kuzum![]()
Evet salya sümük ağlıyorum şuan ve hepinize dua ediyorum Rabbim bana da şişende sağlıkla nasip etsinİkiside pozitif. Mutluluk gözyaşı onlar değil mi![]()
Olmaz.kuzum bana aşılama sonrası parol vermişti doktorÇok sağol canım, dayanamadım artık gözüme vuruyordu ağrı, içtim. Umarım bişey olmaz hastaneye de gitsem farklı bişey yapmazlardı diye düşündüm.
Amin canım cümlemizinRabbim gonlundekini versin kuzum inşallah❤
Canım benim.doktorumda aşılama. Sonrası ne kadar sperm.okadar şans demişti.degrlendirin. sizAminnn inşallah hepimiz verelim yeter beklediğimizBuarada doktor eşimin sonuçlarına bakıp 3 gün üstüste değerlendir dedi ama dünde değerlendirmiştik 4 gün olunca kalite anlamında sıkıntı olur mu ki?
Aminnn güzel arkadaşım sağol bende ağlıyorum o zamanEvet salya sümük ağlıyorum şuan ve hepinize dua ediyorum Rabbim bana da şişende sağlıkla nasip etsin![]()
İnşallah canım. İsteyen herkese rabbim annelik duygusunu yaşatsınOoo maşallah herkesler hamiledarısı başımıza cok sevindim sizin adınıza kizlar tebrik ederim
T Tugba9898 @Derinvebebekleri
Kızlar baştaki öğlen yaptığım erken test,dayanamadım klasik ucuzlardan da denedim sonuç bu![]()
ayyy bir gebemiz daha varrrEvet salya sümük ağlıyorum şuan ve hepinize dua ediyorum Rabbim bana da şişende sağlıkla nasip etsin![]()
Yaaa harikaaaKızlar baştaki öğlen yaptığım erken test,dayanamadım klasik ucuzlardan da denedim sonuç bu![]()
Kasette çıktıysa erkende zaten çıkarkiKaset test canım ama ben pembe biz çizgi görüyorum hemen anında çıktı
İnşallah canım çarşamba tekrar yapacam test perşembe bat günümKasette çıktıysa erkende zaten çıkarki![]()