- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.761
Öyle düşündüm bende ama kuruma bu kadar koyu yapmaz demi çizgiyi oda geldi aklımaÖyleyse değerlendir canım mutlaka. Bence ayda iki kez yumurtlama bı şans.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle düşündüm bende ama kuruma bu kadar koyu yapmaz demi çizgiyi oda geldi aklımaÖyleyse değerlendir canım mutlaka. Bence ayda iki kez yumurtlama bı şans.
İnşallah öyledir öyle olmasa da regl geçer geçmez çalışmalara devamİnşallah canım. Bu ay herkes hamila maşallah. Bence bizde hamileyiz![]()
Hadi inşallah güzel haberler gelirvar kuzum 2-3 saat sonra bide onu denicem![]()
Ya boşver sıkma canını oluyor bazen aksiliklerSigortam ödüyor ki o onayi veren de zaten esim. Bilmesem haklisin sirf bilgisizlikten yapamadılar saka gibi ya
Esimle iddayida kaybettim dogum gunume kadar kan veremicem 10 gun var dogum gunumeYa boşver sıkma canını oluyor bazen aksilikler
Sıkı hesapCok karışık oldu ya. 16 sinda yumurtlamam lazimdi biz 9 u 10 gecesi kazayla olduk. 11 inde yogun uzayan akintim oldu aha dedim yandik =)
11 inde 12 sinde tutsa 24 saat dolleniyo 14 u oldu eee 1 haftaya dusuyo karna 14+7 21 gun erken 3 4 fun yerleşiyor 24 25.
Ben de 27 sinde silik görmeye basladim ama cok ince henuz (=
Abuuu sen naptın iddiaya mı girdinEsimle iddayida kaybettim dogum gunume kadar kan veremicem 10 gun var dogum gunume![]()
Benimde 8 mart 14 te olabilir 35 günde bir oluyo genel gögüs uçlarimda sizlama devam ediyo pek ümidim yok ama ilk katilimcilardanimHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz
umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kiz ben iddaaa kaybetmem normslde cokda emindim amaa iste niye oyle oldi anlamadim her sey hamileligimi öğrenmememi sagliyo dun hastaneler bugun bu idda =) neyseki 8 tane test siparisi verdim gizlice onlari yapar rahatlatirım krndimi =)Abuuu sen naptın iddiaya mı girdin![]()
belki doğum günü süprizi olurEsimle iddayida kaybettim dogum gunume kadar kan veremicem 10 gun var dogum gunume![]()
kuzu normalde senin bugün olman lazımdı olmadın ki geçen hayalet çizgin de vardıKiz ben iddaaa kaybetmem normslde cokda emindim amaa iste niye oyle oldi anlamadim her sey hamileligimi öğrenmememi sagliyo dun hastaneler bugun bu idda =) neyseki 8 tane test siparisi verdim gizlice onlari yapar rahatlatirım krndimi =)
Yok yapmaz canım büyük ihtimal ikinci kez yumurtadin veya test bozuk.Öyle düşündüm bende ama kuruma bu kadar koyu yapmaz demi çizgiyi oda geldi aklıma![]()
Hahahaha belki =)belki doğum günü süprizi olur![]()
Ewed bugün bat gunum hicbit adet belirtisi yok (=kuzu normalde senin bugün olman lazımdı olmadın ki geçen hayalet çizgin de vardıyani kesinsin de demek ki mutluluğu doğum günününde yaşaman gerekiyor
![]()
ben övülasyon testi yapmıyorum canım gerginlik olur boşuna diye, bu ayhamiş olamazsam belki bidahaki aylara denerim ama bilmiyorum o testler pik mik beni gerecek gibi geliyoBenim gibimi öıktı bugünkü ovülasyon testin ya neler oluyo anlamıyorum bende![]()
beeen asla böyle sözler veremeeemmEsimle iddayida kaybettim dogum gunume kadar kan veremicem 10 gun var dogum gunume![]()
Aa çok mantıklıInstagramda bi negatif fotoğraf filtresi var onunla da çekmeyi denesene o daha iyi belli edebilir
Ben ovülasyon testlerime böyle bakıyorum bazen C çizgisiyle aynı koyulukta mı diye, aşağıya örnek koydum
aynen ben de o şekilde düşünüyorum ve bugün ilk kez yaptım oda kıpkmızı iki çubuk çıktı kafam allak bullak oldu bence de hiç girme gebelik testi için kullanacak sana eğer, pikini bulmana çok faydalı olır diye düşünüyorum ama. sen bilirsinben övülasyon testi yapmıyorum canım gerginlik olur boşuna diye, bu ayhamiş olamazsam belki bidahaki aylara denerim ama bilmiyorum o testler pik mik beni gerecek gibi geliyo
Evet canım PikKızlaaar. Pik mi ? Altta ki bugün