- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.221
Malesef kuzum inanırmısın artık 5lt yağ almıyorum eve a101 10₺ üzerine yap kampanyası yapıyo ara sıra burda ozaman alıyorum 1.25 ltO konuda haklısın gerçekten hayat çok pahalı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef kuzum inanırmısın artık 5lt yağ almıyorum eve a101 10₺ üzerine yap kampanyası yapıyo ara sıra burda ozaman alıyorum 1.25 ltO konuda haklısın gerçekten hayat çok pahalı![]()
Hahahha herşeyide biliyolarZaten diyor günün gecince öğrenceksin o kendini belli ederama ben bekleyemem ki ona kavusmak istiyorum
![]()
Ay evet anlatamayız tabi sabırsızlıgımızıHahahha herşeyide biliyolarkadınlar bekleyemezzzzz
![]()
Bursadayim canım doktorumda tesadüfen sonradan eşimin ailesinin aile dostu çıktı çok tesadüf bı şekilde kayınpederim için düzenlenen yemekte karşılaştık ve öğrendikO kadar doğru bir cümle ki
Ankarada mısnız? öyleyse doktorun ismini isticem de : )
Göremedim kuzum C çok koyu
Aynı kendimi gördüm. Sabah ofise geliyorum ilk yaptığım hamiş haberlerine bakmak ve güzel haberler ile güne güzel başlamak :))Bebiş haberlerini kaçırmamak için okudum napim![]()
Güne güzel başlama sebebi tabikiAynı kendimi gördüm. Sabah ofise geliyorum ilk yaptığım hamiş haberlerine bakmak ve güzel haberler ile güne güzel başlamak :))
erken gebelik testi bu canım negatif yaniGöremedim kuzum C çok koyu
Ben hamile iken denemiştim doğru değil canımKızlar bitane forumda çamaşır suyuyla gebelik testi yapanlar yazmış oraya doğru çıkıyo vs diye doğrumu bu sizce M Mavi Menekse @NurSu-14Ocak H Hello Kity
Hergün çamaşır suyuna işiyorum kopuruyor inanmayın şöyle şeylereKızlar bitane forumda çamaşır suyuyla gebelik testi yapanlar yazmış oraya doğru çıkıyo vs diye doğrumu bu sizce M Mavi Menekse @NurSu-14Ocak H Hello Kity
Siz Ankara'da hangi doktora gidiyorsunuz? var mı gittiğiniz birisi. ben ilk gebeliğimde medicalparkta doçent bir bayana gittim ama çok memnun kalmadım. Şimdi yeni doktor arayışındayım.O kadar doğru bir cümle ki
Ankarada mısnız? öyleyse doktorun ismini isticem de : )
Ben hamile iken denemiştim doğru değil canım
Çamaşır suyu an itibarıyla elenmiştirHergün çamaşır suyuna işiyorum kopuruyor inanmayın şöyle şeylere![]()
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim![]()
Bat tarihi ne zamandı canım
Onu sözde gözlerdeki kılcal damarların kalınlaşmasıyla anlıyolarmış asla inanmıyorumBenim de sabah sabah aklima ne takildihani insanin yuzune bakip sen hamilesin diyenler var ya. Nerden nasil anliyolar bilen var mi biz de bakak da gorek
![]()
Bu eşler niye böyle yaCok tanıdık geldi niyeysebenimki de test yapmama karsı sanki bekleyebiliyorum da keyfimde yapıyorum
![]()
Şimdi hepimiz yavaşça ayna karşısında kılcal damar kontrolü yapıyoruzOnu sözde gözlerdeki kılcal damarların kalınlaşmasıyla anlıyolarmış asla inanmıyorum![]()