• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bakalım sat 8 Şubat yumurtlama 24 Şubat Pazartesi günü rutin bir jinekoloji muayenesine gittim doktor rahim duvarın kalınlaşmış bi test yapalım dedi negatifi görünce moral felan kalmadı gerçi yumurtlamanın üstünden 4 gün geçmişti test yapıldığında ama sık idrara çıkma dışında bir şey yok 🙂
Erken yapmış canım inşALLAH çıkar,moral bozmak yok kırmızıları görene kadar tak heves tam moral devam 😅

Yaa bütün belritiler bendede var 😅özellikle çok yeme isteği doymak,hiç yemeidğn şeyleri yeme,üşümek sonra aşırı dercee sıcak basması 😅
Asfbjkk bide tuvalete çok sık çıkıyor musun benim gibi tamam hamisiz demeyi çok isterdim ama testte görene kadar diyemiyorum 😁😁🤣

Anlamadım desem konustugundan birşey yok dedi tekrar vajinal ultrason bakalım asılama yapalım dedi bizim üroloji doktorumuz asılama sizin durumunuzda olmaz dedi her doktor farklı konusuyor ay anlamadım 🥺

İnşallah kuzum.. Rabbim hayırla evlat versin hepimize 🤲🏻
olmadı doktorunun olduğu zaman yeniden gidersin ya da doktor değiştir kuzum
ürolog ne dediyse o yani, erkek işinden onlar anlıyolar sonuçta

İnşallah belirtidir feslegencim. Bu arada feslegeni çok severim canımı çektirdin şöyle fesleğenli bı makarna 🤣🤣
Bende çok sık tuvalete girmeye başladım,ALLAHım belriti aramıcam dedim yine sabırsızlığa büründüm 😅

Kizlar iki gecedir sürekli tuvalete kalkıyorum. Gün içinde de arttı biraz bu durum. Bu arada bu kadar erken olur mu bilmiyorum göğsümde renk değişikliği var koyu gibi biraz. Önceki aylarda bu renk değişikliğini hiç farkedememistim . Geçen ay çok belirti sıralayıp negatifi gördüğüm için bu ay belirti mi değil mi bişey diyemiyorum 😐🥴
inşallah hepside belirtidir canım :)

Asfbjkk bide tuvalete çok sık çıkıyor musun benim gibi tamam hamisiz demeyi çok isterdim ama testte görene kadar diyemiyorum 😁😁🤣
Evet çıkıyorum 😅 bir kaş gündür fazlalaştı bu durum 😅

Kizlar iki gecedir sürekli tuvalete kalkıyorum. Gün içinde de arttı biraz bu durum. Bu arada bu kadar erken olur mu bilmiyorum göğsümde renk değişikliği var koyu gibi biraz. Önceki aylarda bu renk değişikliğini hiç farkedememistim . Geçen ay çok belirti sıralayıp negatifi gördüğüm için bu ay belirti mi değil mi bişey diyemiyorum 😐🥴
Tuvalet meselesi kiminde geç kiminde erken oluyo bende 5 haftada başlamıştı cnm böyle çok tuvaletin varmış gibi oluyo ama afedersin tuvalete gittiğinde çok az idrar yapıyorsun öyle mi sende de bende de şuan kasığımin altında bacağıma doğru ağrı var ama belirti olmayabilir tabi bu senin yumurtlama benden önceydi galiba

Tuvalet meselesi kiminde geç kiminde erken oluyo bende 5 haftada başlamıştı cnm böyle çok tuvaletin varmış gibi oluyo ama afedersin tuvalete gittiğinde çok az idrar yapıyorsun öyle mi sende de bende de şuan kasığımin altında bacağıma doğru ağrı var ama belirti olmayabilir tabi bu senin yumurtlama benden önceydi galiba
Evet dediğin gibi canım azıcık bile tuvaletin gelse kalkıyorum. Bunun için mi uyandım gece gece diyorum ama sabahı bekletmiyor öyle bı rahatsızlık oluşturuyor

Kızlar şubatın son haftası itibari ile çatlatma iğnesi olanları konuma bekliyorum, bu heyecanlı süreci beraber takip edelim💕

Back
X