- 8 Ağustos 2020
- 2.808
- 3.300
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm dualarımız seninle hadi inşallah, testinde çizgi çıkmış mıydı kuzu?
22 mart beni de ekler misinHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz
umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kuzum maalesef ben de anlamıyorum yanlış bilgi vermektense bilmiyorum demek en hayırlsı özür diliyorumKızlar eşimin sonucunu attım bi yorumunuzu alırımPasha22
Papatyamelo H Hello Kity @papatyamveben @Derinvebebekleri @oznurvarol
İnşallah cokkk sevindirici haberlerle gelirsinKizlar dayanamadim kan verdim 1 saate cikar. Ne olur benim için dua edin![]()
Ben bu ay hormonlarima baktırdım oyuzden adetin 2.nci günü gittim söyledi ilişki günlerini..Adet biter bitmez gidersende söylüyor ilişki günlerini sonrada kan testinde çatlayıp catlamadigina bakıyoryumurtlama zamanını öğrenmek için adet biter bitmez mi gidiyorsun
bu testler insana kafaları yedirtir karar verdim bende asla yapmayacağımKızlar ovulasyonu böyle olan var mı 3.Gün silikleşti 4.gün koyulaştı biraz daha
ben de ikinci gün gideyim de hormanlarıma da baksın bitince de gidiyim bi rahime de baksın üfff ne zor şeyler yaBen bu ay hormonlarima baktırdım oyuzden adetin 2.nci günü gittim söyledi ilişki günlerini..Adet biter bitmez gidersende söylüyor ilişki günlerini sonrada kan testinde çatlayıp catlamadigina bakıyor
normalde adet öncesi kasıkların ağrımaz mıydı canımKızlar benim kasık ağrım şiddetlendi ya internetten araştırdım bana böyle bişey diyo aşağıya bırakıyorum
3. Testin c dekide çok açık çıkmış bozukta olabilir o testKızlar ovulasyonu böyle olan var mı 3.Gün silikleşti 4.gün koyulaştı biraz daha
Insallah canim insallahİnşallah cokkk sevindirici haberlerle gelirsin![]()
Yok hayır hiç ağrım olmaz geldiğini bile anlamam wc ye gittiğimde anlarım hepnormalde adet öncesi kasıkların ağrımaz mıydı canım
Adetliyken de bakiyorlar hazırlıklı git kuzum benim ilk kontrolumde adetimin 3.ncu günüydü alttan ultrasonla yumurta rezervime bakmıştı sağlıklı olup olmadıklarına bakmıştı..Gerçi kan verdiğinde yönlendirir seni ne zaman gelmen gerektiğini ama sen her türlü kan verdiğinde de hazırlıklı git..Aslında şimdi bile gidebilirsin bakıp yönlendirir durumuda anlatirsin böyle böyle oldu diye 2 defa pik gördüm diyeben de ikinci gün gideyim de hormanlarıma da baksın bitince de gidiyim bi rahime de baksın üfff ne zor şeyler ya
Ya insallah canimm
o zamannnnnYok hayır hiç ağrım olmaz geldiğini bile anlamam wc ye gittiğimde anlarım hep