- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.101
InsallahhhTabikiiiinşallah bebişlerimiz bizimledir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsallahhhTabikiiiinşallah bebişlerimiz bizimledir
![]()
Ay bakalım minik bir mucizem olurmu cuma cumartesi bat dua ediyorumZoru başarırsın belki hiç belli olmaz,moralini heyecanını yüksek tut umutsuz test yapma,ama negatif çıkarsada üzülme çünki kırmızıları görene kadar hep bir şans umut var
Canım normal yolla mı? Eğer çatlatma iğnesi olmadıysan bence yüksek ihtimalle hamilesin daha bat a 5 gün var iki günde bir iki kat artacak öyle düşünKizlar acil yorumlayin negatif mi yoksa süpheli mi 3.78 cikmasi offf kafayi yiycemmm
Düşer ama kalkıp toparlancaz guzum..Her yeni ay yeni UmutttttYoksa bi tık modum düşer tabi![]()

Efendim canım
Bakayım
canım stres yapma, yarın tekrarlaHer seyi mi belirsiz olur bi insanin ya
Normal yolla canımCanım normal yolla mı? Eğer çatlatma iğnesi olmadıysan bence yüksek ihtimalle hamilesin daha bat a 5 gün var iki günde bir iki kat artacak öyle düşün
Şu an icin negatif cikti ama testtede silik ciktiBakayım![]()
Ya insallah cuma gunu randevum var tekrsrlarim testi umarim yükselir ve umarim ilkinde yasadiklarimi yasamam saglikla kucagima alabilirimO zaman sevin bence![]()
Bak bakalım canım etiketlemediyse beni görmemiş olabilirimPapatyamelo bı kisi daha vardı gebe adeti 1 martmis 244 mu ne çıkmıştı geçmiş konuşmalarda bakayım listede adı var mı
canım daha erken zaten, çıkmayabilir kanda bile çok normalYa insallah cuma gunu randevum var tekrsrlarim testi umarim yükselir ve umarim ilkinde yasadiklarimi yasamam saglikla kucagima alabilirim
Bat tarihin ne zamanŞu an icin negatif cikti ama testtede silik cikti
Yok etiketlememisti bulmaya calisayimBak bakalım canım etiketlemediyse beni görmemiş olabilirim
7 martBat tarihin ne zaman
Hamiş olarak girmişsin o sırada formdaydin galiba listede hamiş olarak varBak bakalım canım etiketlemediyse beni görmemiş olabilirim
Heyecanım yok derken sayenizde o heyecan yerine geldi. Modum düşse de yine toparlarsiniz beni eminimDüşer ama kalkıp toparlancaz guzum..Her yeni ay yeni Umuttttt![]()