• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim de bata daha 10 gün var 1-2 gündür şişlik gaz problemim var birazda akıntı başladı bugün acaba belirti olabilir mi ben de memeleri avuçluyorum ama henüz onlarda tık yok🤣
Bende de aynı durum, karnım acayip şişkin akıntı da var. Ama bunlar adet belirtisi de aynı zamanda off 🤣🤣🤣

Bixde gececi vardiya ama çalışıyoz 😅😅
Bende okulda öğrenciyim evden 2 gibi çıkıyoruz o zamana kadar vakti değerlendiriyoruz🤣
ay ben sabah 8de kalkıp pc başına mesaiye oturuyorum kiim çalışçak sabah 🤣 yansın gecelerrrr 🤣🤣 iyice terbiyesizliğe vurdum 🤪 hamile kalsak da annelik bilgeliği durgunluğu gelse 🤪 bana gelmez muhtemelen de jshsjshsj
Ben bütün gün çocuklarla cebelleşince okulda eve pert bir halde dönüyorum öğlene kadar değerlendiriyoruz biz de vakti🤣 Ben de diyorum nasıl anne olacağım böyle anne mi olur diye🤣🤣

Bende de aynı durum, karnım acayip şişkin akıntı da var. Ama bunlar adet belirtisi de aynı zamanda off 🤣🤣🤣
😁😁😁 Meme avuclama işini de herkes yapıyormuş bence bu belirti sayılmalı 😁 evet canım hepsi belirti ama yine de kesin diyemeyiz. 😘

Bizim evde baska bi bebe daha var anca onu oyaliyoz ne calismasi😂😂
ay bacıım o da zor çok haklısın 🙈
Bende okulda öğrenciyim evden 2 gibi çıkıyoruz o zamana kadar vakti değerlendiriyoruz🤣

Ben bütün gün çocuklarla cebelleşince okulda eve pert bir halde dönüyorum öğlene kadar değerlendiriyoruz biz de vakti🤣 Ben de diyorum nasıl anne olacağım böyle anne mi olur diye🤣🤣
yaa biz de böle anne olalım nolcakmış ki yeni nesil anneler 🤩

Yarın sabah bende test yapacağın ama erken testlerden yok. Yarın benimde yumurtlama sonrası 10. Günüm inşallah pozitif görürüm
canım kuzum hellokitty im 🥰 erken test değilse yapma bacım, üzülürsün boşuna. imkanın varsa satın al alamıyosan da mecbur beklemece 🤗 ama bebişn seninle ben inanıyorum, sonu güzel olacak bu bekleyişlerin 😍😍😍

Insallah canim. Wc ye sık cikma ve kasik agrisi var mi sende
Wc çok yok ama kasık ağrısı var canım

Yok yok bence hamilelik belirtisi bunlar🤣 ilk ayım diye çok heyecanlıyım bu ay tek çizgiyi görünce aklım başıma gelecek bir daha belirti filan aramayacağım😅

😁😁😁 Meme avuclama işini de herkes yapıyormuş bence bu belirti sayılmalı 😁 evet canım hepsi belirti ama yine de kesin diyemeyiz. 😘
Arada elim gidip duruyor ama yok daha 🤣
ay bacıım o da zor çok haklısın 🙈

yaa biz de böle anne olalım nolcakmış ki yeni nesil anneler 🤩
Aynen canım hiç annem gibi resmî mesafeli olamayacağım😅 yeni nesil bebişlere böyle anneler🤣

canım kuzum hellokitty im 🥰 erken test değilse yapma bacım, üzülürsün boşuna. imkanın varsa satın al alamıyosan da mecbur beklemece 🤗 ama bebişn seninle ben inanıyorum, sonu güzel olacak bu bekleyişlerin 😍😍😍
Canım cordesam şimdi predictor early sipariş verdim 2 güne elimde olacak inşallah. Onunla yaparım iki gün sonra 😲 heyecanlandım 😀

Kızlar selamlar 👋🏻Ben de bildirim gelmeyince buralara bakmayı unutmuşum Bat 13,14 mart olarak görünüyordu benim ama şubatta adetim çok gecikince yine söktürücü kullanarak adet gördüm 23 Şubatta .Ayrıca doktorum progestan verdi adetimin ilk gününden sayarak 12.günü başlayacağım .Bat güncel olarak 24 Mart oldu.Yine de Mart I kaçırmış sayılmam 😁Bu ay oğlumun doğduğu ay aynı zamanda umarım benimle birlikte herkese uğurlu gelir ve sağlıklı bir gebelik sürecine gireriz 😍😍

Back
X