- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.541
Aynen öyle umut var hem de erken gebelik de değil kaset test sabret canımAynen öyle üzülmedim nedense hala bir umut var diye galiba ya da böyle çıkacağını biliyordum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle umut var hem de erken gebelik de değil kaset test sabret canımAynen öyle üzülmedim nedense hala bir umut var diye galiba ya da böyle çıkacağını biliyordum![]()
yaptım canım bak oda böyleOvu testini diyorsun degil mi kuzum. Gebelik testi yapmismiydin .
Oyle tabi. Kız kardeşim de testin birinde silik bı çizgi goruyor gibiyim dedi umutlandimkız herallldeeee regl gelene kadar umut var
regl gelse bile yeni bir ay yeni bir yumurta yeni bir umut demek![]()
Haklısın canım bekleyip gorucez artıkAynen öyle umut var hem de erken gebelik de değil kaset test sabret canım![]()
cnım testi aç alttan ışık tut. birde 20 snye su tut kuruma çizgisiyse direk gidiyor.Mis gibi tertemiz testay ne uzulucem daha regl olmadık sonuçta
![]()
bende sanki silik bişi gördümOyle tabi. Kız kardeşim de testin birinde silik bı çizgi goruyor gibiyim dedi umutlandimbiz göremedik o gördü
![]()
Kuruma çizgisi yok canım henüz.cnım testi aç alttan ışık tut. birde 20 snye su tut kuruma çizgisiyse direk gidiyor.
canım ben kendime bile geceleri gizlice yapıyorumBundan varsa bide kocana yapsana belki herkese çift koyu çizgi veriyordur![]()
ben net yakalştırınca bişiler görüyorum belli belirsiz . bi net çekip atarmısın banaKuruma çizgisi yok canım henüz.
Canım sen naptın yaptı n mı bugün ?Kuruma çizgisi yok canım henüz.
Sizce burda bir silik çizgi var mı. İlk 5-10 dklik fotoğraflar ayrıca sonrasını dikkate almam diye hemen çektimbende sanki silik bişi gördüm2. resimde kuruma çizgiside olabilir ama dediğimi yap sen
Ayy gördümmm tamamMis gibi tertemiz testay ne uzulucem daha regl olmadık sonuçta
![]()
canım şimdi nasılsın? Ağrıların düzeldi mi?Valla sabaha kadar sıcak su torbasıyla uyudum başka türlü yatamazdim karnım belim kopuyordu![]()
evet varSizce burda bir silik çizgi var mı. İlk 5-10 dklik fotoğraflar ayrıca sonrasını dikkate almam diye hemen çektim
Yapmicam dedim tüm gece bebek haberi verdim rüyamda. Sabah kalktım yaptımCanım sen naptın yaptı n mı bugün ?
kesinlikle öyle yapacağım4 gün sürebiliyor sonrasında devam ederse doğru doktora
Bı goruyorum bı görmüyorum psikolojik olabilir kuzum bizimkisi. Yine de haftasonu erken test ile deneyeceğimAyy gördümmm tamamHaftasonu birdaha tekrarla canım
Sanki orada silik bir çizgi var gibi duruyor canım şöyle yakınlaşınca belli belirsiz blr çizgi var gibiSizce burda bir silik çizgi var mı. İlk 5-10 dklik fotoğraflar ayrıca sonrasını dikkate almam diye hemen çektim
Ayyy o gözlerin ömrün boyu hep güzellikler görsün kuzum. İnşallah gercektirevet varçok ama çok silik görüyorum
gözlerim keskin nişancı gibidir
![]()
Beynimiz oynuyo resmen bizimle yaYapmicam dedim tüm gece bebek haberi verdim rüyamda. Sabah kalktım yaptım![]()